Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

60131, 60132, 60133 και 60134 οι νέοι ταχυδρομικοί κωδικοί της Κατερίνης

Nέους ταχυδρομικούς κωδικούς έχει στο εξής η πόλη της Κατερίνης, η οποία στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών χωρίζεται πλέον σε τέσσερις τομείς. Με τον κωδικό 60100 να αποτελεί παρελθόν, οι νέοι κωδικοί είναι:


60131, 60132, 60133 και 60134

Όπως ανέφερε στο "Ο.Β." ο διευθυντής των ΕΛΤΑ Κατερίνης Κώστας Τσαγκάρης, η αλλαγή αυτή έγινε για λόγους καλύτερης ταξινόμησης της αλληλογραφίας και κατ' επέκταση της καλύτερης διανομής των γραμμάτων και δεμάτων και της εξυπηρέτησης των πολιτών. Ουσιαστικά η πόλη της Κατερίνης χωρίστηκε σε τέσσερις τομείς, καθένας από τους οποίους αντιστοιχεί σε έναν από τους παραπάνω κωδικούς. Η αλλαγή αυτή, σημειώνει ο κ. Τσαγκάρης, έχει ήδη ξεκινήσει και εφαρμόζεται, με τον κωδικό 60100 σταδιακά να αποσύρεται.

Όσον αφορά στην ενημέρωση των πολιτών γι' αυτή την αλλαγή, ο διευθυντής των ΕΛΤΑ επισημαίνει πως αυτή γίνεται "πόρτα-πόρτα" με επιστολή ενημέρωσης σε όλους τους πολίτες της Κατερίνης.

Στην επιστολή αυτή αναφέρονται μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

"Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την άρτια ταχυδρομική σας εξυπηρέτηση. Απαραίτητη προϋπόθεση της έγκαιρης και ασφαλούς επίδοσης της αλληλογραφίας σας είναι η αναγραφή σε κάθε φάκελο της πλήρους και σωστής διεύθυνσής σας, που θα πρέπει να περιλαμβάνει:

- Ονοματεπώνυμο
- Διεύθυνση κατοικίας και αριθμό
- Ταχυδρομικό κώδικα και περιοχή

Η παρούσα ανακοίνωση έχει ως στόχο να σας ενημερώσει για την αλλαγή του ταχυδρομικού σας κώδικα, που θα είναι στο εξής ο ακόλουθος .....

Προκειμένου να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα με την ταχυδρομική σας εξυπηρέτηση, σας παρακαλούμε να γνωστοποίησετε έγκαιρα τον παραπάνω νέο σας ταχυδρομικό κώδικα σε ιδιώτες και πάσης φύσεως φορείς και επιχειρήσεις με τους οποίους ανταλλάσσετε αλληλογραφία.

Στην κατεύθυνση αυτή, η υπηρεσία μας έχει ήδη γνωστοποιήσει το νέο σας ταχυδρομικό κώδικα στους φορείς (ΔΕΗ - ΟΤΕ - ΕΦΟΡΕΙΑ - ΔΗΜΟΣ) και έχει αναρτήσει την ανάλυση των οδών της πόλης στην ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο (www.elta.gr)".



katerinipress.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου