Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε υπουργό του καθεστώτος με το φλογοβόλο

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν είχε προγραμματίσει μία μαζική εκτέλεση 200 ανθρώπων για εχθές και τελικά σκότωσε με φλογοβόλο τον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης επειδή πίστευε ότι παραμένει πιστός στον αποθανόντα θείο του και... προδότη του καθεστώτος.

Την περασμένη εβδομάδα δημοσιεύματα του ξένου τύπου ήθελαν τον Βορειοκορεάτη δικτάτορα να έχει προγραμματίσει μία μαζική εκτέλεση 200 αξιωματούχων επειδή ήταν πιστοί στον θείο του. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο και σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι εκτέλεσε τον Ο Σανγκ-Χον που ήταν ανώτερος αξιωματούχος του καθεστώτος.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης εκτελέστηκε με φλογοβόλο επειδή κατηγορήθηκε για προδοσία του καθεστώτος καθώς παρέμενε πιστός στον θείο του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος εκτελέστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο. Μάλιστα, τότε είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι τον είχαν πετάξει σε 120 άγρια σκυλιά, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Η βασική κατηγορία για την αποτρόπαια εκτέλεση που εικάζεται ότι έγινε, είναι ότι ο Σανγκ-Χον συνωμοτούσε εναντίον του Ουν έπειτα από οδηγίες που του είχε δώσει ο νεκρός και προδότης, κατά τα λεγόμενα του δικτάτορα, Γιανγκ Σον Τάεκ.

Εκτός από τον αναπληρωτή υπουργό, έντεκα ανώτεροι αξιωματούχοι εκτελέστηκαν ή φυλακίστηκαν σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ που ισχυρίζονται ότι αγνοείται η τύχη τους. Επίσης τα νοτιοκορεάτικα ΜΜΕ επιμένουν, λέγοντας ότι στο πρόγραμμα του Κιμ Γιονγκ Ουν παραμένουν και άλλοι που αναμένεται να εκτελεστούν ενώ τα μέλη των οικογενειών τους θα σταλούν στα στρατόπεδα φρίκης της Βορείου Κορέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου