Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Τυροκεφτέδες με φέτα και ανθότυρο

Υλικά
600 γρ. φέτα
400 γρ. ανθότυρο
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
3 αυγά
λίγο αλάτι
πιπέρι
αλεύρι
ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Διαδικασία
Σε ένα μπολ βάζετε τα τυριά κι ανακατεύετε. Προσθέτετε τα αυγά, το δυόσμο, αλατοπίπερο και αλεύρι τόσο όσο να πλάθεται το μείγμα και να μην κολλάει στα χέρια.
Τηγανίζετε τα τυροκεφτεδάκια σε καυτό λάδι για 5' περίπου μέχρι να αποκτήσουν ένα χρυσαφί χρώμα. Τα βγάζετε με τρυπητή κουτάλα και τα βάζετε σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Σερβίρετε αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου