Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Κουπόνι Στοιχήματος Παρασκευή 19-09-2014

Παρασκευή σήμερα με το κουπόνι του στοιχήματος μας να περιέχει αρκετές επιλογές και παιχνίδια από τα εγχώρια πρωταθλήματα. Πρόγευμα το σημερινό μας κουπόνι για το καυτό διήμερο που έρχεται από αύριο.


Ξεκινώντας από τη Μπουντεσλίγκα, η Φράιμπουργκ θα υποδεχτεί τη Χέρτα. Μοιρασμένες οι αποδόσεις νίκης των δύο ομάδων με τον άσσο και το διπλό να βρίσκονται στο 2,45. Για τη 2η Κατηγορία, η Άλεν θα φιλοξενήσει τη Σαντχάουζεν με τον άσσο να κυμαίνεται στο 2,00. Στο 1,95 βρίσκουμε τον άσσο της Μπραουνσβάιγκ με τη Ντάρμσταντ ενώ 2,35 έχει απόδοση ο άσσος της Αούε με αντίπαλο τη Σαν Πάουλι. 

Στη Γαλλία η Μπορντό θα φιλοξενήσει την Εβιάν, φαβορί οι γηπεδούχοι με τον άσσο στο 1,45. Στο κουπόνι μας μπορούμε να βρούμε αναμετρήσεις και από τη 2η Κατηγορία της Γαλλίας που διεξάγεται απόψε η 7η αγωνιστική.

Για τη Πριμέρα Ντιβιζιόν, η αυλαία της 4ης αγωνιστικής ανοίγει με την αναμέτρηση της Έλτσε με την Εϊμπάρ. Στο 2,05 ο άσσος της Έλτσε, στο 3,10 το διπλό της Εϊμπάρ. Στη Πορτογαλία, στο μοναδικό παιχνίδι της ημέρας, η Γκιμαράες θα υποδεχτεί τη Πάκος Φερέιρα με τον άσσο να κυμαίνεται στο 1,80.

Για την 2η Κατηγορία της Ιταλίας, διεξάγονται σήμερα δύο αναμετρήσεις. Νωρίς το βράδυ, η Καρπι θα αντιμετωπίσει στην έδρα της τη Τραπάνι ενώ η Σπέτσια τη Βίρτους Εντέλα. Στο 1,95 ο άσσος της Κάρπι, στο 1,85 της Σπέτσια.

Στην Ολλανδία, η Βίλεμ θα υποδεχτεί τη Μπρέντα με τον άσσο να τον βρίσκουμε στο 1,80. Πλήρης αγωνιστική και στη 2η Κατηγορία όπου θα διεξαχθεί απόψε η 7η αγωνιστική.

Στο Βέλγιο, Σαρλερουά και Ζούλτε Βάρεγκεμ λύνουν τις διαφορές τους στην έδρα της πρώτης. Στο 2,25 ο άσσος της Σαρλερουά, στο 2,55 το διπλό της Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Για το πρωτάθλημα της Δανίας, η Ράντεςρς θα φιλοξενήσει τη Σίλκεμποργκ με τον άσσο να κυμαίνεται στο 1,65.

Τέλος, μετά τα μεσάνυχτα, για το πρωτάθλημα Αργεντινής διεξάγεται η αναμέτρηση της Κίλμες με τη Λανούς με τους φιλοξενούμενους να έχουν μικρό προβάδισμα για τη νίκη με το διπλό να βρίσκεται στο 2,20. Για το πρωτάθλημα Αμερικής, η Σολτ Λεικ θα υποδεχτεί το Κολοράντο με τον άσσο στο 1,60. Στο Μεξικό, η Μονάρκας θα φιλοξενήσει τη Πούμας και η Τιχουάνα τη Σάντος Λαγκούνα. Στο 2,00 ο άσσος της Μονάρκας, στο 2,15 της Τιχουάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου