Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

"Πολιτικός γάμος" σήμερα στον Πλαταμώνα με 38 βουλευτές και κουμπάρο τον Υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη

Με κουμπαριά δένουν τη πολιτική τους σχέση και φιλία ο Μάκης Βορίδης και ο Ηλίας Βλαχογιάννης, καθώς ο υπουργός Υγείας θα παντρέψει σήμερα, τον γιο του Τρικαλινού βουλευτή, Γιώργο, με την εκλεκτή της καρδιάς του Νάντια Βόπη, με την οποία...
ήδη μάλιστα από τον περασμένο Οκτώβρη έχει αποκτήσει κι ένα παιδί. Ήρθε η ώρα να λάβει το νεαρό ζευγάρι τις ευλογίες της Εκκλησίας και ο μικρός το όνομά του (... Ηλίας ο νεότερος, προφανώς). Τα δυο Μυστήρια θα τελεστούν ταυτόχρονα σε εκκλησάκι στον Πλαταμώνα Πιερίας.

Γλέντι και μάλιστα τρικούβερτο στήνει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας Βλαχογιάννης στους Νέους Πόρους σήμερα το βράδυ με τις πολιτικές παρουσίες να είναι πολλές και το "παραπολιτικό" ενδιαφέρον να έχει στραφεί στη λίστα των προσκεκλημένων μιας και τουλάχιστον 38 θα είναι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι έχουν υπογράψει την επιστολή που εστάλη στον πρωθυπουργό σχετικά με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, προτείνοντας να αναγνωριστεί ως έγκλημα η άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Λαμβάνοντας υπόψη παλαιότερο δημοσίευμα από συνάθροιση βουλευτών στα Τρίκαλα με την παρουσία του Μάκη Βορίδη, στο οποίο αναφέρεται "Με τέτοια δυνατή «γαλάζια» παρέα στα Τρίκαλα, απορούμε πως έχει αφήσει ο κ. Βορίδης ακόμη στο «τιμόνι» της Ν.Δ. τον Αντώνη Σαμαρά" το παρασκήνιο της επόμενης ημέρας στη Νέα Δημοκρατία εντείνεται και μάλιστα με... θρησκευτικούς δεσμούς.





http://katerini-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου