Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Στοίχημα - Κουπόνι Παρασκευή 22-08-2014

Παρασκευή σήμερα και μετά από το τριήμερο των ευρωπαϊκών παιχνιδιών σειρά παίρνουν τα εγχώρια πρωταθλήματα. Έρχεται ένα γεμάτο τετραήμερο ενώ ξεκινάει σήμερα και η Μπουντεσλίγκα στη Γερμανία...


Στην Ισπανία, διεξάγεται σήμερα ο επαναληπτικός αγώνας του Σούπερ Καπ με την Ατλέτικο Μαδρίτης να φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλντερόν». Το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων είχε λήξει 1-1 στην έδρα της Ρεάλ. Στο 2,85 ο άσσος της Ατλέτικο (3.75 stoiximan), στο 2,15 το διπλό της Ρεάλ.

Στη Μπουντεσλίγκα, η νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινάει με την αναμέτρηση της πρωταθλήτριας Μπάγερν Μονάχου με τη Βόλφσμπουργκ. Μόλις στο 1,15 ο άσσος για τους Βαυαρούς που είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί της σημερινής αναμέτρησης. Στη Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν αγωνίζεται στην έδρα της Εβιάν με το διπλό να το βρίσκουμε στο 1,30. Στο κουπόνι μας μπορούμε να βρούμε παιχνίδια και τη 2η Κατηγορία Γερμανίας αλλά της Γαλλίας.

Για το Πορτογαλικό πρωτάθλημα, η Γκιμαράες θα υποδεχτεί τη Πεναφιέλ με τον άσσο να κυμαίνεται στο 1,60. Στην Ολλανδία η Χέρακλες θα φιλοξενήσει τη Καμπούρ με τον άσσο στο 2,05 (2.22 nokibet) ενώ σήμερα διεξάγεται πλήρης η 3η αγωνιστική για τη 2η Κατηγορία. Για πρωτάθλημα Βελγίου, Γκενκ και Γάνδη αναμετρούνται σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση με τις αποδόσεις νίκης των δύο ομάδων να είναι μοιρασμένες στο 2,40.

Στη Ρωσία, το απόγευμα η Τέρεκ Γκρόζνυ θα φιλοξενήσει την Άρσεναλ Τουλά με τον άσσο να τον βρίσκουμε στο 1,40. Στη Νορβηγία, η Βίκινγκ θα αγωνιστεί στην έδρα της Σάντνες ενώ στη Σουηδία η Χέλσινμποργκ θα αγωνιστεί στην έδρα της Μιάλμπι. Στο 1,90 το διπλό της Βίκινγκ (2.00 mybet), στο 1,95 το διπλό της Χέλσινμποργκ.

Τέλος, μετά τα μεσάνυχτα, για το πρωτάθλημα Αργεντινής, η Άρσεναλ Σαραντί θα φιλοξενήσει την Όλιμπο ενώ Τίγκρε θα φιλοξενήσει τη Ράσινγκ Κλουμπ. Στο 1,95 ο άσσος της Άρσεναλ Σαραντί, στο 2,40 της Τίγκρε. Στο Μεξικό η Τίγκρες θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μονάρκας με το διπλό να έχει απόδοση 2,15 και η Σάντος Λαγκούνα θα υποδεχτεί τη Τολούκα με τον άσσο στο 2,00. Στην Αμερική, το Ντάλας θα υποδεχτεί το Σολτ Λέικ με τον άσσο να τον βρίσκουμε στο 2,15.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου