Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Απορρίπτει την παραίτηση του Βρύζα ο Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης, όπως διαρέεται από την Θεσσαλονίκη, δεν δέχεται την παραίτηση του Ζήση Βρύζα και τον θέλει στην θέση του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα.

Μετά την ήττα από τον ΟΦΗ με 3-1 στο Γεντί Κουλέ στις 4/2/2015, ο Άγγελος Αναστασιάδης μέσω της συνέντευξης Τύπου έθεσε την παραίτησή του και... την απομάκρυνση του από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, υπό την κρίση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος δεν την έκανε αποδεκτή και ο Έλληνας τεχνικός παρέμεινε στον πάγκο του Δικέφαλου.

Ένδεκα μέρες αργότερα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την συντριβή από τους «κυανόλευκους» των Δυτικών Προαστίων, με 4-0, προκαλώντας την έκρηξη των οπαδών, οι οποίοι εξέδωσαν σκληρή ανακοίνωση κατά του Ζήση Βρύζα και του Άγγελου Αναστασιάδη και απαίτησαν την άμεση απομάκρυνσή τους, ενώ περίπου 20 οπαδοί βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου περίμεναν την αποστολή και την έπεσαν, φραστικά στον Ζήση Βρύζα.

Όλα αυτά οδήγησαν τον παλαίμαχο διεθνή επιθετικό και πρωταθλητή Ευρώπης το 2004 με την Εθνική Ελλάδας στην Πορτογαλία, στο να υποβάλει την παραίτησή του, όπως ενημερωθήκατε το πρωί της Πέμπτης (19/2).

Ο Σαββίδης από την πλευρά του δεν κάνει δεκτή την παραίτησή του και απ' ότι φαίνεται θα έχει επικοινωνία με τον Βρύζα, προκειμένου να τον μεταπείσει και να συνεχίσει το έργο του από το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ. Ίδιες ενέργειες πράττει και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, ο οποίος προσπαθεί να αλλάξει την γνώμη του Βρύζα και να πάρει πίσω την παραίτηση που υπέβαλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου