Φτιάξτε το δικά σας σπιτικά σκορδόψωμα, χωρίς κόπο και με υλικά που πάνω από όλα γνωρίζετε.
Υλικά
1 μπαγκέτα μαύρη
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδου πολτοποιημένες
Λίγη ρίγανη
Εκτέλεση
Κόβουμε τη μπαγκέτα στη μέση και το κάθε κομμάτι κατά μήκος έτσι ώστε στο τέλος να πάρουμε 4 κομμάτια.
Αναμιγνύουμε το ελαιόλαδο με το σκόρδο και με ένα πινέλο κουζίνας αλείφουμε το κάθε κομμάτι μπαγκέτας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 8 λεπτά και μόλις βγάλουμε τα σκορδόψωμα από το φούρνο τα πασπαλίζουμε με ρίγανη.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr
Υλικά
1 μπαγκέτα μαύρη
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδου πολτοποιημένες
Λίγη ρίγανη
Εκτέλεση
Κόβουμε τη μπαγκέτα στη μέση και το κάθε κομμάτι κατά μήκος έτσι ώστε στο τέλος να πάρουμε 4 κομμάτια.
Αναμιγνύουμε το ελαιόλαδο με το σκόρδο και με ένα πινέλο κουζίνας αλείφουμε το κάθε κομμάτι μπαγκέτας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 8 λεπτά και μόλις βγάλουμε τα σκορδόψωμα από το φούρνο τα πασπαλίζουμε με ρίγανη.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου