Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Η αγωνιστική της κρίσης

Δυο αγωνιστικές πριν από το τέλος και των πλέι οφ έχουμε δύο παιχνίδια τα οποία αναμένεται να κρίνουν πολλά σε ό,τι αφορά τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης περιόδου και κυρίως αυτό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πρωτοπόρος στο μίνι πρωτάθλημα, Παναθηναϊκός, φιλοξενεί στη Λεωφόρο τον Ατρόμητο, ενώ ο  ΠΑΟΚ παίζει στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.



Η μάχη της Τρίπολης

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι ο Αστέρας θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι θα έχουν και πάλι στη διάθεσή τους τρεις ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν για διαφορετικούς λόγους κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι Κουρμπέλης και Ντε Μπλάσις που εξέτισαν την τιμωρία τους, αλλά και ο Κοντοές ο οποίος είχε τραυματιστεί στην προθέρμανση του πρώτου αγώνα με τον Παναθηναϊκό, θα παίξουν κανονικά κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αντίθετα, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Γκοιάν και Εντό που είναι τιμωρημένοι και έτσι ο Αστέρας αναμένεται να παραταχθεί με στόπερ τους Ζησόπουλο και Σανκαρέ.

Στην αντίπερα όχθη ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με πολλές απουσίες με τον Γιώργο Γεωργιάδη να πονοκεφαλιάζει ιδιαίτερα για το κέντρο της άμυνας. Στο κομμάτι των τραυματιών το τελευταίο θύμα ήταν ο Λούκας που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και προστέθηκε στις απουσίες λόγω τραυματισμού των Βίτορ, Μαντούρο, Χούσεν, αλλά και του Ζβόνιμιρ Βούκιτς που συμμετείχε μεν στην χαλαρή προπόνηση, αλλά οι ενοχλήσεις του δεν υποχώρησαν πλήρως και των τιμωρημένων Ινσαουράλδε, Τζαβέλλα.

Εκτός έμειναν ακόμη οι Χακόμπο, Γιακουμής, Νίνης, Ολίσε και Σαββίδης. Η αποστολή θα μεταβεί αεροπορικώς στην Καλαμάτα κι από κει οδικώς στην Τρίπολη.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:


Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Ερνάντεζ, Λούι, Παπαχρήστος, Σανκαρέ, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Σέτι, Μουνάφο, Ουσέρο, Ναβάρο, Κουρμπέλης, Κοντοέ, Ντε Μπλάσις, Βάλντο, Μπαράλες, Καράσκο και Χουάνμα.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Γκσπούρνινγκ, Λίνο, Σπυρόπουλος, Κατσικάς, Κατσουράνης, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Μάρτενς, Γεωργιάδης, Στοχ, Πόζογλου, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα από τις φετινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων:

8η αγωνιστική: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 2-0

25η αγωνιστική: Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 2-1

2η αγωνιστική (πλέι οφ): Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ



Να σπάσει την κατάρα

Σε κακό δαίμονα του Παναθηναϊκού έχει εξελιχτεί φέτος ο Ατρόμητος αφού οι πράσινοι δεν τον έχουν κερδίσει σε καμία από τις τρεις φορές που έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες.

Αυτή τη φορά ο Γιάννης Αναστασίου και οι παίκτες του θα αγωνιστούν χωρίς τη συμπαράσταση του κόσμου τους αφού το Τριφύλλι θα εκτίσει την τιμωρία του. Στα αγωνιστικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Γκόρντον Σίλντενφελντ ο οποίος ναι μεν είναι στην αποστολή αλλά η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Την ίδια ώρα ο Γιώργος Παράσχος θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Νάστο, αλλά και δύο σημαντικές απουσίες. Οι Παπαδόπουλος και Λαζαρίδης που είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ούτε στο τελευταίο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά οι αποστολές των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέντ, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλης, Κλωναρίδης και Ατζαγκούν.

Ατρόμητος: Τσέναμο, Σηφάκης, Νάστος, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Αρκούδας, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Θεολόγου, Γκαρσία, Φάμπιο, Δημούτσος, Μπάλλας, Καραμάνος, Ούμπιδες, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Γεωργίου, Φωτάκης.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα από τις φετινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων:


15η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 1-2

30η αγωνιστική: Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 1-1

1η αγωνιστική (πλέι οφ): Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 1-1


Η βαθμολογία των πλέι οφ σε 4 αγώνες

Παναθηναϊκός 10

ΠΑΟΚ 7

Αστέρας Τρίπολης 4

Ατρόμητος 3

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ (17.00, NS2)

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος (19.15, NS1)

Επόμενη αγωνιστική (17/5):

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης (20.30, NS2)

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (20.30, NS1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου