Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Γιώργος Φουστάνης: Παρατηρήσεις για το ντιμπειτ

Παρακολουθώντας τον απερχόμενο Δημάρχο στη χθεσινή τηλεμαχία, αναρωτήθηκα μήπως δεν ζω στην Κατερίνη και ζω σε σύγχρονη μεγαλούπολη, καθώς στο Δήμο μας όλα περιγράφηκαν τέλεια, ιδανικά, χωρίς ίχνος προβλημάτων.

Τα σχολεία, όπως το Μουσικό, λειτουργούν πρόβλημα, οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι σε...
άψογη κατάσταση και λειτουργούν διαρκώς όπως π.χ. το κολυμβητήριο, η ΔΕΥΑΚ μείωσε τα τέλη ύδρευσης στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, τα γραφεία αγροτικής και τουριστικής ανάπτυξης ενημερώνουν, καθοδηγούν και αντιμετωπίζουν τα προβλήματα των αγροτών, κτηνοτρόφων και επαγγελματιών, ο βιολογικός, ο ΧΥΤΑ, η ανακύκλωση, η καθαριότητα του Πέλεκα, τα ΚΑΠΠΗ, οι παιδικοί σταθμοί.

Η Ολυμπιάδα του Κορινού έγινε μικρό Παρίσι, από το αποθεματικό της ταμείο δεν λειπει ούτε ένα ευρώ και η αερογέφυρα του Κορινού δεν θα γκρεμιστεί.

Πραγματικά Δήμαρχε αναρωτιέμαι μήπως ζεις σε εικονική πραγματικότητα, μήπως τόσα χρόνια οι συνεργάτες σου σε έκλεισαν σε γυάλινο πύργο και είσαι αποκομμένος από την κοινωνία και την πραγματικότητα. Ακόμη και τώρα που γυρίζεις την πόλη και τα χωριά δεν βλέπεις τα προβλήματα.

Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι όπως και στο παραμύθι το περιβάλλον άφησε γυμνό το Βασιλιά στα μάτια του κόσμου.

Δήμαρχε, εσύ και η περιφερόμενη παρέα, κουράσατε επί πολλά χρόνια και γίνατε καθεστώς, ο κόσμος σας βαρέθηκε και σας γύρισε την πλάτη και το βράδυ της Κυριακής θα εκπλαγείτε


Γιώργος Φουστάνης
Υποψήφιος δημοτικό Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου