Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ο Ριμπολόβλεφ φέρνει την Μπιγιονσέ στην Ελλάδα για χάρη της κόρης του

Άκρως ενθουσιασμένος με τον Σκορπιό φαίνεται να είναι ο δισεκατομμυριούχος Ντμίτρι Ριμπολόβλε καθώς παρομοίασε το νησί με τον παράδεισο.

«Ηρθα στον Παράδεισο», είπε στον δήμαρχο Μεγανησίου ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, που βρέθηκε στον Σκορπιό για να επιθεωρήσει τις... τελευταίες εργασίες που γίνονται. Παράδεισο αποκαλούσε και ο Αριστοτέλης Ωνάσης τον Σκορπιό.

Στις 4 Ιουνίου αναμένεται το μεγάλο «come back» του νησιού στην διασκέδαση καθώς θα γίνει το πάρτι για τα 25α γενέθλια της Αικατερίνα Ριμπολόβλεβα όπου θα δώσουν το παρών οι διάσημοι καλεσμένοι της.

Εργάτες, τεχνικοί και ηλεκτρολόγοι δουλεύουν νυχθημερόν για την πλήρη αποκατάσταση των μπανγκαλόου και τη φωταγώγηση των χώρων. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος, η κόρη του Ριμπολόβλεφ παρακολούθησε τις εργασίες στια αρχές Μαρτίου.

Στο μεγάλο πάρτι θα δώσουν το παρών πάμπλουτοι επιχειρηματίες, γαλαζοαίματοι και πολλοί σταρ, προσωπικοί φίλοι της οικογένειας ενώ η Μπιγιονσέ είπε το πολυπόθητο «ναι» στην Αικατερίνα-αφού πρώτα ικανοποιήθηκε οικονομικά-και έτσι θα είναι αυτή που θα διασκεδάσει τους καλεσμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου