Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ 2ου ΓΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016-17

Μια νέα σχολική χρονιά άρχισε. Το σχολείο μας, το 2ο ΓΕΛ Κατερίνης, άνοιξε τις πύλες του και υποδέχθηκε τις μαθήτριες και τους μαθητές του, άλλους παλιούς γνώριμους και άλλους νέους, τους μαθητές της Α΄ Λυκείου. Η αυλή του σχολείου μας «ζωντάνεψε», πλημμύρισε χαρούμενες φωνές, νιάτα, χαμόγελα, όνειρα κι ελπίδες. Μαθήτριες και μαθητές, καθηγήτριες και καθηγητές παρουσιάστηκαν έτοιμες και έτοιμοι να δώσουν τον αγώνα τους για αγωγή και μόρφωση.
Ο αγιασμός του 2ου ΓΕΛ τελέσθηκε από κοινού με το 5ο ΓΕΛ.
Τίμησαν την τελετή με την παρουσία τους ως επίσημοι προσκεκλημένοι ο Διευθυντής Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας κ. Καζταρίδης Ιωάννης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης κ. Κυραϊλίδης Χρυσόστομος και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου ΓΕΛ.
Ευχές απηύθυναν η διευθύντρια του 2ου ΓΕΛ κ. Δημητρούλα Αναγνώστη, ο διευθυντής του 5ου ΓΕΛ κ. Αλέξανδρος Παπαργυρίου και όλοι οι παραπάνω προσκεκλημένοι. Διαβάστηκαν μηνύματα του Υπουργού Παιδείας κ. Φίλη όσο και του Περιφερειακού Διευθυντή κ. Ανανιάδη.
Μετά την αποχώρηση των καθηγητών και μαθητών του 5ου ΓΕΛ η διευθύντρια του 2ου Λυκείου κ. Αναγνώστη καλωσόρισε τις μαθήτριες, τους μαθητές, τις καθηγήτριες και τους καθηγητές και ευχήθηκε σε όλους δύναμη, επιμονή, σωστή και δημιουργική συνεργασία.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ο υπεύθυνος δελτίων τύπου του σχολείου
Ευστάθιος Φανιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου