Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΗΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Σε τρία τμήματα της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα και λοιπές εργασίες συντήρησης την επόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 έως την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:
1. Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου – Νέων Μουδανιών (Κ12) και του ανισόπεδου κόμβου Κ10 (Κωνσταντινοπολίτικα, Μαλακοπή, οδός Γρηγορίου Λαμπράκη) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 9:00 το πρωί.
2. Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ8 (Τριανδρία, κέντρο, οδός Κατσιμίδη) και του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου – Νέων Μουδανιών (Κ12) με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 6:00 το πρωί.
3. Κοπή βλάστησης (δένδρα και κλαδιά) και καθαρισμός στους ανισόπεδους κόμβους Κ8 (Τριανδρία, κέντρο, οδός Κατσιμίδη) και Κ9 (Τούμπα, γήπεδο ΠΑΟΚ) με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 8:00 το πρωί.
Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου