Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

2ου ΓΕΛ Κατερίνης

Ένας χρόνος κύλησε για τις μαθήτριες και τους μαθητές της Γ΄ τάξης του σχολικού έτους 2015-16. Ένας χρόνος με διάβασμα, διάβασμα, διάβασμα και πολλές θυσίες. Δοκιμάστηκαν στις πανελλήνιες, είδαν τις βαθμολογίες τους και επιτέλους ήρθε η ώρα της ανακοίνωσης των βάσεων, ήρθε «η ώρα της αλήθειας». Η αγωνία των υποψηφίων έλαβε τέλος.
Οι κατάλογοι επιτυχόντων των συμμετεχόντων στις Πανελλήνιες εξετάσεις έχουν αναρτηθεί ήδη στα σχολεία.
Οι κόποι όσων εργάστηκαν ανταμείφθηκαν για άλλη μια χρονιά και η αυλή του σχολείου μας πλημμύρισε από μαθήτριες και μαθητές και ακούγονταν χαρούμενες φωνές και συγχαρητήριες ευχές.
Σας παραθέτουμε στοιχεία για τα αποτελέσματα των μαθητών του σχολείου μας:
Εξετάσθηκαν 136 μαθητές.
Εισήχθησαν 107 μαθητές σε Α.Ε.Ι., Α.Τ.Ε.Ι., Στρατιωτικές σχολές, Αστυφυλάκων και Πλοιάρχων.
Γενικό ποσοστό επιτυχίας 79%.
Α.Ε.Ι. 63%.
Α.Τ.Ε.Ι., Στρατιωτικές σχολές, Αστυφυλάκων και Πλοιάρχων 37%.
Αξίζει να αναφερθεί ότι πέρασαν και 18 μαθητές με το 10% και 7 ακόμη που εξετάστηκαν με το παλαιό σύστημα.
Είχαμε επιτυχίες στην Ιατρική σχολή, στη Φαρμακευτική σχολή, στη σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών, στη Νομική σχολή, σε Πολυτεχνικές σχολές, σε Οικονομικές σχολές, σε παραδοσιακές καθηγητικές σχολές (Φιλολογία, Φυσικό, Μαθηματικό), σε Παιδαγωγικές σχολές, στην Ψυχολογία, σε Γεωπονικές σχολές, στη Μοριακή Βιολογία, σε σχολές Πληροφορικής και πολλές άλλες.

Ευχόμαστε εμείς οι καθηγητές τους σε όλες και όλους να ακολουθήσουν το όνειρό τους, να εκπληρώσουν τις επιθυμίες τους και να έχουν μια καλή ακαδημαϊκή πορεία!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ο υπεύθυνος δελτίων τύπου του σχολείου
Ευστάθιος Φανιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου