Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Εργασίες συντήρησης επί της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 μέχρι και την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016, με τον περιορισμό ότι την Παρασκευή οι εργασίες θα ολοκληρωθούν ως τις 12.00’ το μεσημέρι ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας θα εκτελεστούν οι εξής εργασίες:
1) Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα επί της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων στο οδικό τμήμα μεταξύ του Α/Κ Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) έως τον Ι/Κ Κ13 (Φοίνικας, Καλαμαριά) με κατεύθυνση προς Καλαμαριά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 6:00 π.μ.
2) Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα επί της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων στο οδικό τμήμα μεταξύ του Α/Κ της οδού Μαρίνου Αντύπα έως τον Α/Κ Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 6:00 π.μ.
Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου