Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

ΜΑΓΙΚΗ ΚΩΜΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Κέντρου Πολιτισμού της ΠΚΜ και του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδας τελεί μια πολύ σημαντική πολιτιστική εκδήλωση, με ισχυρότατο κοινωνικό πρόσημο.
Πρόκειται για μια μαγική κωμική παράσταση με τον μοναδικό και ανεπανάληπτο κωμικό μάγο Marmelo Manizates, που θα πραγματοποιηθεί στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1, Θεσσαλονίκη) την ερχόμενη Κυριακή 12 Ιουνίου 2016, στις 12.00’ το μεσημέρι.
Ο φανταστικός μάγος Marmelo Manizates θα βρεθεί στη σκηνή του κινηματοθεάτρου, υποσχόμενος να δώσει ένα ξέφρενο σόου μαγείας και γέλιου, το οποίο είναι αφιερωμένο στο Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδας.
Το μήνυμα που θέλει να περάσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τη συγκεκριμένη παράσταση είναι πολύ συγκεκριμένο και αφορά στη βοήθεια που καλούμαστε να προσφέρουμε όλοι, ώστε να μείνει ανοιχτός ο μοναδικός σύλλογος Συνδρόμου Down που υπάρχει στην Ελλάδα. Γι’ αυτό η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καλεί τους πολίτες σε μαζική συμμετοχή στην παράσταση και αντί εισιτηρίου ζητείται η συνδρομή τους με κουπόνια των 5, 10 και 15 ευρώ. Συνδιοργανωτής είναι η Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού της ΠΚΜ.
Ο «Σύλλογος Συνδρόμου DOWN Ελλάδος» είναι φορέας Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ενεργοποιείται επί 26 χρόνια και παρέχει υπηρεσίες στα άτομα με Σύνδρομο Down και στις οικογένειές τους. Ιδρύθηκε με πρωτοβουλία 22 οικογενειών και μέλη του είναι περίπου 400 οικογένειες από όλη την Ελλάδα (περίπου οι 100 είναι από την περιοχή της Θεσσαλονίκης). Παρέχει στα παιδιά με Σύνδρομο Down εκπαιδευτικές υπηρεσίες απασχολώντας ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό και αξιοποιώντας εθελοντές. Επιπλέον, εφαρμόζεται πρόγραμμα ενημέρωσης – εκπαίδευσης γονέων παιδιών με Σύνδρομο Down για την ανάπτυξη – υποστήριξη των μαθησιακών δεξιοτήτων των παιδιών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου