Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016

Καταγγελία για το Νοσοκομείο Κατερίνης και την υπόθεση βρέφους

"Η κόρη μου γέννησε στις 1 Ιουνίου το δεύτερο αγοράκι της. Τέσσερις μέρες μετά τη γέννα, όπου μάνα και μωρό δεν είχαν πάρει ακόμα εξιτήριο, παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα στο μωράκι. Η αντιμετώπιση του νοσοκομείου Κατερίνης ήταν να ενημερώσει και να παραπέμψει την λεχώνα να παει αμέσως σε εξωτερικό παιδοχειρούργο για να κάνει υπέρηχο στο μωρό και να το εξετάσει Σάββατο μεσημέρι
όπου ακτινολογικά εργαστήρια και ιατρεία ειναι κλειστά.
Ευτυχώς εξωτερικός παιδοχειρούργος βρέθηκε την ιδια ώρα και εξέτασε το 4 ημερών μωρό. Έπρεπε μεσα σε 6 ωρες να αντιμετωπιστεί το προβλημα υγείας απο την στιγμή που παρουσιάστηκε στο μωρό. Στο Νοσοκομείο Κατερίνης δεν αναλάμβαναν να κανουν υπέρηχο και αρνήθηκαν την μεταφορά με ασθενοφόρο στη Θεσσαλονίκη διότι δεν το έκριναν επείγον.
Με το μωρό να ειναι μελανιασμενο και με τους εξωτερικούς γιατρούς να μας λένε οτι πρέπει να φύγει λεχώνα και μωρό επειγόντως για τη Θεσσαλονίκη, ξεκινήσαμε με αμάξι προς Ιπποκράτειο.
Κάλεσα τον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου και την τροχαία Θεσσαλονίκης. Περάσαμε τα διόδια χωρίς καθυστέρηση και μας περίμεναν 15 μηχανές της ομάδας Ζήτα Θεσσαλονίκης για την συνοδεία του αυτοκινήτου μέχρι το νοσοκομείο.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Αιγαίου, την ομάδα Ζήτα και τους γιατρούς στο Ιπποκράτειο για την πολύτιμη βοήθεια τους. Έγινε αμέσως υπέρηχος στο μωρό, όλες οι εξετάσεις και η εισαγωγή του και πλέον η υγεία του αποκαταστάθηκε.
Αν δεν μπορεί να ανταπεξέλθει το Νοσοκομείο Κατερίνης σε μια δύσκολη κατάσταση ενός βρέφους, αναρωτιέμαι ποιος μπορεί. Επιεικώς απαράδεκτοι".

Παραστατίδης Ιωάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου