Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις 6 Ιουνίου 2016

ΚΡΙΟΣ
Γενικά 
Ο Ερμής στον Ταύρο σε κάνει να βλέπεις πιο αισιόδοξα το οικονομικό σου μέλλον, αφού πέρα από τα λόγια μπορεί όντως να συμβάλλει σε μια άμεση αύξηση των εσόδων σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις κάποιες αγορές που θα σου φανούν χρήσιμες ή να «επενδύσεις» σε ένα ταξίδι. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου κι ίσως σε ωφελήσει μέσα από την συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση.

Ερωτικά
Ο ανάδρομος Άρης μπορεί να σε φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν κι αν πραγματικά το επιθυμείς, μπορεί να υπάρξει μια αναβίωση της σχέσης σας, με αναμφίβολο κέρδος τα οριστικά συμπεράσματα για την βιωσιμότητα της.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε βοηθά να πετύχεις πιο εύκολα τους στόχους σου, κυρίως όμως αυτούς που έχεις ήδη «δουλεμένους». Αντίθετα, αν «ξανοιχτείς» σε δραστηριότητες που δεν κατέχεις, βασιζόμενος/η αποκλειστικά και μόνον σε υποσχέσεις ή την αισιοδοξία σου, τότε τα αποτελέσματα μπορεί να είναι όλως διόλου διαφορετικά από τα προσδοκώμενα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να σου προσφέρει ένα οικονομικό «μπόνους».
Ερωτικά
Η γοητεία σου κορυφώνεται κι αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να συναντήσεις ένα πρόσωπο που τρέφει για σένα δυνατά αισθήματα. Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση αναμένεται να καλοπεράσεις από όλες τις απόψεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να «στήσεις» μια δουλειά και να βρεις πρόσωπα με τα οποία θα μπορούσες να έχεις μια γόνιμη συνεργασία. Επιπλέον, ο Ερμής στον Ταύρο δείχνει πρόθυμος να σου αποκαλύψει κάποιες πληροφορίες, που είτε θα σε βοηθήσουν να παρακάμψεις με ευκολία τα όποια εμπόδια, είτε απλά θα σε γλιτώσουν από επερχόμενους «μπελάδες». Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καλεί να γίνεις ακόμη πιο όμορφος/η!
Ερωτικά
Ο διαμεσολαβητικός σου ρόλος φαίνεται να αποδίδει καρπούς, αφού με την συμβολή σου κάποιοι φίλοι ή γνωστοί μπορεί να πάψουν να νιώθουν τόσο μόνοι. Ανάλογα οφέλη όμως ενδέχεται να αποκομίσεις κι εσύ, έστω και από... σπόντα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής στον Ταύρο σου υπενθυμίζει ότι μερικά πράγματα μπορεί να γίνουν πιο εύκολα, αρκεί να έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους άλλους, ακόμη κι αν πρόκειται για άτομα που αρχικά κινούνται έξω από την σφαίρα επιρροής σου. Αν λοιπόν αντιμετωπίζεις πιέσεις ή βρίσκεσαι σε δίλημμα, αντί να βασανίζεσαι μόνος/η σου και να «στύβεις» το μυαλό σου για μια λύση, δημοσιοποίησε το πρόβλημά σου και δεν θα χάσεις.
Ερωτικά
Το να ρισκάρεις με ένα πρόσωπο που δεν ξέρεις καν «από πού κρατά η σκούφια του» δεν είναι βέβαια και ό,τι το ασφαλέστερο αλλά σε πρώτη φάση φαίνεται ότι δεν θα έχεις πρόβλημα. Απλά, η περιπέτεια σου έχει μια, όχι και τόσο μακρινή, ημερομηνία λήξης.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο Ερμής στον Ταύρο σου προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να φανείς πιο αποτελεσματικός/η στην δουλειά σου, αποκομίζοντας σημαντικά οφέλη. Αν μάλιστα φροντίσεις να «βάλεις στο κάδρο» και φίλους ή φίλες με ειδικές γνώσεις και ικανότητες, τότε οι προοπτικές σου θα γίνουν ακόμη καλύτερες. Μπορείς ακόμη να αναζητήσεις την στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα που τουλάχιστον προς το παρόν φαίνεται να διάκειται θετικά απέναντι στα σχέδια σου.
Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία, που θα προκύψει από το μοίρασμα των κοινών ενδιαφερόντων σας, θα σε κάνει να ελπίζεις για μια ακόμη πιο θετική εξέλιξη. Καλό είναι όμως να πας «λάου-λάου», αφού ο Κρόνος στον Τοξότη δεν... εγκρίνει τις βιασύνες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να πολλαπλασιάσεις τις επαφές σου με τον «έξω κόσμο», αφού μπορεί να έχεις άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Για να γίνει όμως αυτό, ίσως πρέπει να περικόψεις κάποια αυστηρά κριτήρια που σου φράζουν τον δρόμο προς την επιτυχία. Παράλληλα, ευνοούνται τα ταξίδια και οι σπουδές ενώ μπορεί να ωφεληθείς από την απόκτηση ή την χρήση ενός μέσου, που θα κάνει την ζωή σου ευκολότερη.
Ερωτικά
Οι ευκαιρίες δεν θα σου λείψουν αλλά με δεδομένο το ότι «ψειρίζεις» αρκετά τις επιλογές σου, για την ώρα φαίνεται κάπως δύσκολο να καταλήξεις σε ένα θετικό «πόρισμα». Αν όμως βιαστείς λίγο περισσότερο, τότε μπορεί να έχεις και τα τυχερά σου!
ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Με την συνδρομή του Ερμή στον Ταύρο, τα οικονομικά σου βελτιώνονται ή τουλάχιστον υπάρχουν ενθαρρυντικά μηνύματα για την συνέχεια. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να βιαστείς να ξοδευτείς πριν εισπράξεις τα αναμενόμενα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να ενισχύσει τις πιθανότητες για ένα ταξίδι αλλά και να σε βοηθήσει να προμηθευτείς ρούχα και αξεσουάρ που θα σε κάνουν να νιώσεις άνετα με τον εαυτό σου!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αναζητήσεις μια «αδελφή ψυχή» σε ένα ταξίδι ή μέσα από τη χρήση του διαδικτύου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως ήρθε η στιγμή να της «δώσεις φτερά», μέσα από απλές καθημερινές δράσεις..

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής στον Ταύρο σου φέρνει ευχάριστα μαντάτα κι αν δυσκολεύεσαι να κάνεις κάτι μόνος/η σου, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να αναζητήσεις συνεργάτες που όχι μόνον θα σε βγάλουν από το όποιο αδιέξοδο αλλά θα σου προσφέρουν και επιπλέον προοπτικές, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα. Ακόμη μπορείς να διαδώσεις είτε τις ιδέες, είτε το έργο σου, προσδοκώντας την μέγιστη δυνατή ανταπόκριση και ανταμοιβή!
Ερωτικά
Ίσως σου γίνει μια ενδιαφέρουσα «κρούση», η οποία τουλάχιστον θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα. Από εκεί και ύστερα βέβαια, όσον αφορά στην εξέλιξη της γνωριμίας σου, εσύ είσαι που «κρατάς και το πεπόνι και το μαχαίρι»!


ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Με τον Ερμή στον Ταύρο, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προωθήσεις κάθε ζήτημα που αφορά στην εργασία σου και μην χάσεις την ευκαιρία για να βάλεις μπροστά ιδέες και σχέδια ή να αναζητήσεις υποστηρίξεις που θα απλοποιήσουν κατά πολύ τα πράγματα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για μια γόνιμη συνεργασία.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε φέρνει πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κι αν πραγματικά το επιθυμείς μπορείτε να αποκτήσετε μια στενότερη σχέση, Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, καλό είναι να μην ανοίξεις κι ένα δεύτερο «μέτωπο»!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο Ερμής στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει στην πλήρη αναζωογόνηση των ενδιαφερόντων σου και της δημιουργικότητάς σου, εξυπηρετώντας συνάμα και τις πιο «ωφελιμιστικές» αναζητήσεις σου. Αν πάλι έχεις παιδιά, ενδέχεται να χαρείς από μια επιτυχία τους. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τις εργασιακές σου σχέσεις κι ίσως σου δώσει την ευκαιρία να ξεκουραστείς ή να απλουστεύσεις τα πράγματα.
Ερωτικά
Η ζωή σου προσφέρει απλόχερα τις ευκαιρίες της κι αν είσαι μόνος/η θα βρεθείς στην ευχάριστη θέση να διαλέξεις ανάμεσα στο καλό και το... καλύτερο! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως δυσκολευτείς να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα στα θέλω και τα πρέπει σου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής στον Ταύρο μπορεί να εξυπηρετήσει άριστα τα σχέδιά σου, είτε σκοπεύεις να εργαστείς για να υλοποιήσεις μια φιλοδοξία σου είτε απλά για να διασκεδάσεις, αφήνοντας κατά μέρος έγνοιες και σκοτούρες. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει μια γενική πρόοδος σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους προοιωνίζει ευχάριστες εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.
Ερωτικά
Ένας γνωστός ή μια γνωστή μπορεί να σου συστήσει ένα πρόσωπο το οποίο παρουσιάζει ενδιαφέρον αλλά ακόμη κι αν σε πρώτη φάση η υπόθεση θυμίζει... συνοικέσιο, το πιθανότερο είναι να έχει μια απρόσμενα ευτυχή κατάληξη.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Μια ευχάριστη είδηση θα σου αναπτερώσει το ηθικό αλλά παράλληλα μπορεί να συνδέεται και με ένα άμεσο όφελος για την ζωή σου. Επιπλέον, ο Ερμής στον Ταύρο μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις ένα σημαντικό πρόβλημα σου ύστερα από την μεσολάβηση ενός συγγενή ή ενός πολύ οικείου σου προσώπου. Αν μάλιστα χρειάζεσαι οτιδήποτε σχετικό με την επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σου, έχεις θετικές πιθανότητες να το αποκτήσεις και μάλιστα με καλούς όρους.
Ερωτικά
Το κλίμα βελτιώνεται ακόμη περισσότερο κι αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να κάνεις μια «βολιδοσκόπηση», που απ’ ό,τι φαίνεται θα σε δικαιώσει. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε απλά «φτιάξε ατμόσφαιρα» και διασκέδασε το με το ταίρι σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου