Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ vs ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ

Την ομάδα του ΣΑΑΚ Ανατόλια Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει την προσεχή Κυριακή 29 Νοεμβρίου ο Πιερικός Αρχέλαος στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της β΄εθνικής κατηγορίας.Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 5μμ στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Στον Πιερικό Αρχέλαο επικρατεί προβληματισμός και απογοήτευση σχετικά με την εχθρική αντιμετώπιση που είχε η ομάδα από τη διαιτησία στο προηγούμενο παιχνίδι εναντίον του Πολυγύρου.Παράλληλα όμως υπάρχει εμπιστοσύνη στις ικανότητες της ομάδας,πείσμα και αποφασιστικότητα για επιστροφή στις νίκες.

Η ομάδα του Ανατόλια είναι μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις στη β΄εθνική κατηγορία και χαρακτηρίζεται από... την ποιότητά και τις πολλές λύσεις που διαθέτει.Την περασμένη αγωνιστική περίοδο κατετάγη στη 6η θέση της βαθμολογίας(μια θέση χαμηλότερα από τον Πιερικό Αρχέλαο) ενώ φέτος βρίσκεται στην 4η θέση αριθμώντας 4 νίκες και 4 ήττες.

Βάσει των παραπάνω δεδομένων θα διεξαχθεί ένας σκληρός αγώνας ανάμεσα σε δύο εγνωσμένης αξίας αντιπάλους.Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του Πιερικού Αρχέλαου θα είναι για μία ακόμη φορά η παρουσία των φιλάθλων του στο γήπεδο.Οι αθλητές,οι προπονητές και η διοίκηση της ομάδας καλούν τον φίλαθλο κόσμο της Κατερίνης να στηρίξει την προσπάθεια του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου