Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΥΑΚ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 23:30, έσπασε ο κεντρικός αγωγός ύδρευσης της πόλης της Κατερίνης, επί της οδού 7ης Μεραρχίας, στον κόμβο της διασταύρωσης με την οδό Ν. Πλαστήρα , με αποτέλεσμα το νερό να συμπαρασύρει κομμάτια του οδοστρώματος και μεγάλες ποσότητες αμμοχάλικα, καταστρέφοντας μέρος του οδικού άξονα επί της οδού 7ης Μεραρχίας.

Για τον λόγο αυτό, έπρεπε να διακοπεί η υδροδότηση της πόλης, η οποία και αποκαταστάθηκε στις 14:00 η ώρα, την Τετάρτη , 25 Νοεμβρίου 2015.

Όλα τα συνεργεία και το τεχνικό προσωπικό της ΔΕΥΑΚ, παρουσία και... του Προέδρου κ. Φώτη Δρούγκα, έσπευσαν άμεσα στο σημείο και εργάσθηκαν πυρετωδώς όλο το βράδυ, επί σχεδόν 20 ώρες για να αποκαταστήσουν την ζημία.

Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ, παραμένουν στο σημείο και εργάζονται για την αποκατάσταση του οδοστρώματος μέχρι και αυτήν την ώρα.


Ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση και συμβολή τους, τόσο την Πυροσβεστική Υπηρεσία όσο και την Τροχαία Κατερίνης.


Ευχαριστούμε τους δημότες της Κατερίνης , για την κατανόηση και την υπομονή που επέδειξαν ως προς την διακοπή της υδροδότησης, καθότι σήμερα ήταν και ιδιαίτερη μέρα για την πόλη μας λόγω της εορτής της Πολιούχου Αγίας Αικατερίνης.



Ο Πρόεδρος & Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου