Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Ομελέτα φούρνου με λαχανικά

Χορταστική και λαχταριστή, η ομελέτα αποτελεί από τα αγαπημένα πιάτα εργένηδων και φοιτητών αφού γίνεται εύκολα και γρήγορα. Σήμερα, σου προτείνουμε μία νέα εκδοχή, στο φούρνο, με λαχανικά και τυριά της αρεσκείας σου.

Υλικά

  • 6 αβγά
  • 2 κουταλιές γάλα
  • 1 κολοκυθάκι σε ροδέλες
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 ντομάτα σε κύβους
  • 2 πιπεριές, κόκκινη & πράσινη σε ροδέλες
  • 100 γραμμ. τυρί φέτα, θρυμματισμένη
  • 100 γραμμ. τυρί κεφαλογραβιέρα, τριμμένη
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • Φρέσκα Μυρωδικά
  • Αλάτι & Πιπέρι
  • 2 κουταλιές μαϊντανό
  • Ραπανάκια

Διαδικασία


Χτυπάμε τα αβγά με το γάλα, προσθέτοντας αλατοπίπερο. Σε ένα ταψί ρίχνουμε όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε για να πάει το ελαιόλαδο παντού. Τα στρώνουμε και ρίχνουμε επάνω τους τα αβγά.

Σε προθερμασμένο φούρνο, ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να φουσκώσει και να πάρει όμορφο χρώμα. Πριν να σερβίρουμε, στολίζουμε με ραπανάκια και πιπεριά κομμένα σε ροδέλες, φύλλα μαϊντανού και κόκκους κόκκινου πιπεριού.

Συνοδεύουμε την ομελέτα με ψητά ντοματίνια, κρεμμύδια και σκόρδα, ψημένα όλα σε κλειστή λαδόκολλα με λάδι και φρέσκα μυρωδικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου