Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Εμφύλιος στον ΠΑΟΚ για την απόφαση Πρέλεβιτς

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν συναίνεσε σε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 25χρονου Σέρβου Μάρκο Ιβκοβιτς και οι οπαδοί αποδοκίμασαν τον Πρέλεβιτς...


Ο Ολυμπιακός ζήτησε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του δολοφονηθέντα Σέρβου οπαδού Μάρκο Ιβκοβιτς αλλά με εντολή Πρέλεβιτς ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε, επικαλούμενος «προχειρότητα». Το γεγονός αυτό ξεσήκωσε διαμαρτυρίες των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αποδοκίμασαν την απόφαση της ομάδας τους.

Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΟΚ Νεάπολης: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε!»

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς τόνισε πως υπήρχε έλλειψη σοβαρότητας της όλης διαδικασίας για να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στο ματς με τον Ολυμπιακό για τη δολοφονία του Μάρκο Ίβκοβιτς όμως ο ΣΦ ΠΑΟΚ Νεάπολης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη στάση της ΚΑΕ!

Η ανακοίνωση των οργανωμένων του «δικεφάλου» έχει ως εξής:

''Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Νεάπολης «Μπέλλος» 1963 εκφράζει τη δυσαρέσκειά του προς την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την άρνησή της να δεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού για να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή στο μεταξύ μας παιχνίδι για τον αδικοχαμένο Σέρβο οπαδό, Μάρκο Ίβκοβιτς.

Θα έπρεπε να ντρέπεστε γιατί είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνει για ένα νεκρό οπαδό οποιασδήποτε ομάδας και εθνικότητας.

Σε τέτοια πράγματα πρέπει να δείχνεις ευαισθησία και όχι όταν σηκώνεται ένα υβριστικό πανό ή όταν ανάβει ένας πυρσός.

ΥΓ 1:. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του άτυχου οπαδού.

ΥΓ 2: Εσείς διώχνετε τους οπαδούς από το γήπεδο''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου