Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Κουπόνι Στοιχήματος Κυριακή 21-09-2014


Κυριακή σήμερα με την αγωνιστική δράση να συνεχίζεται σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο. Σπουδαίες αναμετρήσεις και σήμερα όπου στην Αγγλία να ξεχωρίζει το ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Τσέλσι ενώ για τη Σούπερ Λιγκ διεξάγονται πέντε παιχνίδια σήμερα.



Στην Αγγλία και στη Πρέμιερ Λιγκ, όπως αναφέραμε και νωρίτερα ξεχωρίζει η μεγάλη αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Τσέλσι. Η Τσέλσι μετράει τέσσερα στα τέσσερα ενώ η Σίτι έρχεται από μια ήττα και μια ισοπαλία. Στο 2,35 ο άσσο της Σίτι, στο 2,65 το διπλό της Τσέλσι. Στις άλλες αναμετρήσεις της ημέρας, το μεσημέρι η Τότεναμ θα υποδεχτεί τη Γουέστ Μπρομ ενώ την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αγωνίζεται στην έδρα της Λέστερ. Στο 1,40 ο άσσος της Τότεναμ, στο 1,45 το διπλό της Γιουνάιτεντ. Η ΈΒερτον, λίγο αργότερα, θα υποδεχτεί τη Κρίσταλ Πάλας με τον άσσο να έχει απόδοση 1,35.  

Στη Μπουντεσλίγκα, θα διεξαχθούν δύο αναμετρήσεις σήμερα. Η Λεβερκούζεν θα αγωνιστεί στην έδρα της Βόλφσμπουργκ ενώ η Γκλάντμπαχ στην έδρα της Κολωνίας. Αμφίρροπες και οι δύο αναμετρήσεις, με τις αποδόσεις στο πρώτο παιχνίδι να είναι μοιρασμένες στο 2,40 ενώ στο δεύτερο το διπλό της Γκλάντμπαχ το βρίσκουμε στο 2,30 και τον άσσο της Κολωνίας στο 2,55.

Για το πρωτάθλημα Ισπανίας, η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λεβάντε με το διπλό των Καταλανών να βρίσκεται πολύ χαμηλά, μόλις στο 1,10. Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, το μεσημέρι η Σοσιεδάδ θα υποδεχτεί την Αλμερία με τον άσσο να τον συναντάμε στο 1,40. Στο 1,45 βρίσκεται ο άσσος της Βιγιαρεάλ απέναντι στη Βαγιεκάνο ενώ το διπλό της Σεβίλλης μέσα στη Κόρδοβα βρίσκεται στο 1,85.  

Για Πορτογαλικό πρωτάθλημα, Μπενφίκα και Πόρτο αναμένεται να μη συναντήσουν δυσκολίες στις εντός έδρας αναμετρήσεις με Μοϊρένσε και Μποαβίστα με τους άσσους να κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει πονηρή έξοδο στην έδρα της Ζιλ Βιθέντε με το διπλό να το βρίσκουμε στο 1,40.

Στην Ιταλία, συνεχίζεται σήμερα η 3η αγωνιστική στα απόνερα του χθεσινού ντέρμπι στο Μιλάνο. Το μεσημέρι, η Κιέβο με τη Πάρμα λύνουν τις διαφορές στην έδρα της πρώτης με το διπλό να αποδίδει κοντά στο 2,35 ενώ ο άσσος στο 2,65. Λίγο αργότερα, η Τζένοα θα υποδεχτεί τη Λάτσιο ενώ η Σασσουόλο τη Σαμπντόρια. Στο 2,35 το διπλό της Λάτσιο, στο 2,40 της Σαμπντόρια. Η Ρόμα αναμένεται να μην έχει πρόβλημα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Κάλιαρι με τον άσσο να τον συναντάμε στο 1,20. Το απόγευμα, η Νάπολι και η Φιορεντίνα έχουν επικίνδυνες εξόδους σε Ουντινέζε και Αταλάντα αντίστοιχα με το διπλό της Νάπολι να βρίσκεται στο 2,10 ενώ της Φιορεντίνα στο 2,25. Το βράδυ, η Τορίνο θα υποδεχτεί τη Βερόνα ενώ η Ίντερ θα ταξιδέψει στη Σικελία για να αντιμετωπίσει τη Παλέρμο. Στο 1,85 ο άσσος της Τορίνο, στο 1,80 το διπλό της Ίντερ.  
Στη Γαλλία στη πρώτη αναμέτρηση της ημέρας, η Λιλ θα υποδεχτεί τη Μονπελιέ με τον άσσο να τον βρίσκουμε στο 1,65. Η Μονακό θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα στην εντός έδρας αναμέτρηση Γκιγκάμπ με τον άσσο να έχει απόδοση κοντά στο 1,65 ενώ την ίδια ώρα η Σεντ Ετιέν θα αγωνίζεται στην έδρα της Λανς με το διπλό κοντά στο 2,00. Το βράδυ η Παρί Σεν Ζερμέν θα υποδεχτεί τη Λυών με τον άσσο να έχει απόδοση μόλις 1,27.

Στην Ελλάδα και τη Σούπερ Λιγκ, συνεχίζεται σήμερα η τέταρτη αγωνιστική με πέντε παιχνίδια. Στη Τρίπολη ο Αστέρας θα υποδεχτεί τη Καλλονή με τον άσσο να βρίσκεται στο 1,70. Λίγο αργότερα η Κέρκυρα θα υποδεχτεί το ΠΑΣ Γιάννενα ενώ ο Παναθρακικός το Πανιώνιο. Στο 2,10 ο άσσος της Κέρκυρας, στο 1,85 του Πανθρακικού. Την ίδια ώρα στο Βόλο θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι των ουραγών με τη Νίκη Βόλου και τον Εργοτέλη να ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Στο 2,20 ο άσσος της Νίκης, στο 2,75 το διπλό του Εργοτέλη. Το βράδυ ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στα Χανιά με το κακό του δαίμονα τα τελευταία χρόνια Πλατανιά με το διπλό των «πρασίνων» να το βρίσκουμε στο 2,05. Στην Ολλανδία, δύσκολη έξοδος για τον Άγιαξ που θα αγωνιστεί στην έδρα της Φέγενορντ με τις αποδόσεις του άσσου και του διπλού να βρίσκονται στο 2,35. Η Αλκμαάρ θα υποδεχτεί τη Τσβόλε ενώ η Αϊντχόβεν τη Καμπούρ. Στο 1,85 ο άσσος της Αλκμαάρ, στο 1,35 της Τσβόλε.

Για το πρωτάθλημα Βραζιλίας, η πρωτοπόρος Κρουζέιρο θα υποδεχτεί την Ατλέτικο Μινέιρο ενώ η δεύτερη στη βαθμολογία Σάο Πάολο έχει πολύ δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Κορίνθιανς. Δύσκολη αποστολή και για τη Φλουμινένσε στην έδρα της Φλαμένγκο ενώ η ουραγός Βιτόρια Μπαϊα θα φιλοξενήσει τη Μπαϊα. Μετά τα μεσάνυχτα η Γκρέμιο θα υποδεχτεί τη Παλμέιρας ενώ η Σάντος τη Σαπεκοένσε.  

Για το πρωτάθλημα Αργεντινής, το βράδυ η Ροζάριο Σεντράλ θα φιλοξενήσει την Άρσεναλ με τον άσσο στο 1,85. Η Μπόκα Τζούνιορς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μπάνφιλντ ενώ η Ρίβερ Πλέιτ θα υποδεχτεί την Ιντεπεντιέντε. Στο 1,40 ο άσσος της Ρίβερ, στο 2,35 το διπλό της Μπόκα στην άλλη αναμέτρηση.

http://www.opap.gr/web/guest/praktoreio-football#d-3648

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου