Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Στοίχημα - Κουπόνι Πέμπτη 28-08-2014

Πέμπτη σήμερα και μετά τα πλέι οφ του Champions League σήμερα θα ολοκληρωθεί η φάση των πλέι οφ και για το Europa League. Τρεις ελληνικές ομάδες ρίχνονται στη μάχη για τη πρόκριση στους ομίλους του Europa League, με τον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Τρίπολη να θέλουν να διατηρήσουν τις νίκες τους στο πρώτο παιχνίδι ενώ ο ΠΑΟΚ να ψάχνει την ανατροπή της εκτός έδρας ήττας.


Ο ΠΑΟΚ μπαίνει πρώτος στη μάχη της πρόκρισης σήμερα το απόγευμα στη Τούμπα όπου θα υποδεχτεί τη Ζιμπρού Τσισινάου. Η ήττα 1-0 τη περασμένη Πέμπτη έφερε γκρίνια στο στρατόπεδο των Θεσσαλονικιών που ψάχνουν σήμερα το σκορ πρόκρισης. Μόλις στο 1,22 η νίκη του ΠΑΟΚ. Μετά το ΠΑΟΚ σειρά παίρνει ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες θα αντιμετωπίσουν την Μακαμπι Τελ Αβίβ στη Κύπρο και μετά το 2-0 στην Τρίπολη είναι πολύ κοντά στο να γράψουν μια χρυσή σελίδα στην ιστορία τους. Στο 1,75 ο άσσος για τους Ισραηλινούς, στο 3,55 το διπλό του Αστέρα. Με πολλές απουσίες ταξιδεύει ο Παναθηναϊκός στη Δανία για να υπερασπιστεί το 4-1 του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο απέναντι στη Μίντιλαντ. Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν δίνει και πολλά δικαιώματα στη Μίντιλαντ να ελπίζει αλλά οι απουσίες του Παναθηναϊκού είναι ένας σημαντικός παράγοντας για το σημείο που θα επιλέξουμε. Στο 2,35 ο άσσος των Δανών (2.54 nokibet), στο 2,45 το διπλό των «πρασίνων».

Στα άλλα παιχνίδια για το Europa, το απόγευμα ο Απόλλων Λεμεσού θα αγωνιστεί στην έδρα της Λοκομοτίβ Μόσχας με το αποτέλεσμα στη Κύπρο να έχει έρθει 1-1 και τον άσσο της Λοκομοτίβ να τον βρίσκουμε στο 1,30. Η Ομόνοια που πήρε το θετικό αποτέλεσμα στη Ρωσία επί της Ντιναμό, την υποδέχεται στη Κύπρο με το διπλό για τους Ρώσους να βρίσκεται στο 1,70 ενώ ο άσσος της Ομόνοιας στο 3,55. Η Κράσνονταρ θα υποδεχτεί τη Σοσιεδάδ με το 1-0 των Ισπανών εντός έδρας να τους δίνει το προβάδισμα ενώ ελαφρύ προβάδισμα για τη πρόκριση έχει και η Παρτιζάν επί της Νεφτσί Μπακού, με τους Σέρβους να έχουν επικρατήσει στη Σερβία με 3-2. Στο 2,15 ο άσσος της Κράσνονταρ (2.50 stoiximan), στο 2,25 της Νεφτσί. Η Λυών ψάχνει την ανατροπή μετά την ήττα σοκ στη Γαλλία από την Άστρα Πλοϊέστι με 1-2 με το διπλό των Γάλλων να κυμαίνεται στο 2,00. Χάιντουκ και Ντνιεπρ λύνουν τις διαφορές τους στην έδρα της πρώτης με το 2-1 στην Ουκρανία υπέρ της Ντνιέπρ ναι μεν να της δίνει το προβάδισμα για τη πρόκριση αλλά θα έχει δύσκολο έργο στη Κροατία. Στο 1,90 το διπλό της Ντνιεπρ. Πιο εύκολο έργο για τη Τβέντε που θα υποδεχτεί τη Καραμπάγκ με τον άσσο στο 1,55 ενώ το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει 0-0.

Το βράδυ, η Φέγενορντ θα υποδεχτεί τη Ζοριά Λουάνσκ ενώ η Ζυρίχη τη Σπαρτάκ Τρναβα με τους δύο άσσους να τους βρίσκουμε μόλις στο 1,35. Στο 1,60 βρίσκεται ο άσσος της Ραπίντ Βιέννης επί της Ελσίνκι με το πρώτο παιχνίδι να έχει λήξει με 2-1 υπέρ των Φιλανδών. Η Σπάρτα Πράγας θα φιλοξενήσει τη Τσβόλε ενώ η Σεντ Ετιέν την Καρντεμίρ Καραμπόκ με τις δύο ομάδες να έχουν πάρει την ισοπαλία εκτός έδρας. Στο 1,55 ο άσσος της Σπάρτα Πράγας (1.60 mybet), στο 1,35 της Σεντ Ετιέν. Εύκολο έργο αναμένεται για τις Βιγιαρεάλ και Γκλάντμπαχ οι οποίες φιλοξενούν αντίστοιχα την Αστάνα και τη Σαράγιεβο ενώ χαμηλός είναι ο άσσος και της Ιντερ με αντίπαλο τη Σταρνιάν. Στην Αγγλία, η Τότεναμ θα υποδεχτεί τον ΑΕ Λεμεσού ενώ η Χαλ τη Λόκερεν. Μόλις στο 1,10 ο άσσος για τη Τότεναμ, στο 1,40 της Χαλ. Η Νάσιοναλ Μαδέιρα θα υποδεχτεί τη Ντιναμό Μινσκ με τον άσσο να έχει απόδοση 1,70 (1.87 novibet), ενώ 1,75 αποδίδει ο άσσος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ απέναντι Πετρολούλ Πλοέστι. Η Κλαμπ Μπριζ θα αντιμετωπίσει στην έδρα της τη Γκρασχόπερς ενώ η Ρίο Άβε την Έλφσμποργκ με τις γηπεδούχους να είναι φαβορί και οι άσσο να κυμαίνονται στο 1,40 και 1,55 αντίστοιχα.

Για το πρωτάθλημα Αργεντινής, η Μπάνφιλντ θα φιλοξενήσει τη Τίγκρε σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση. Στο 2,50 και ο άσσος αλλά και το διπλό. Η Βελέζ Σάρσφιλντ θα υποδεχτεί τη Λανούς με τον άσσο να βρίσκεται στο 1,85. Αργά τα μεσάνυχτα η Κίλμες θα λύσει τις διαφορές της με τη Σαν Λορέντζο στην έδρα της πρώτης με τις αποδόσεις να είναι μοιρασμένες στο 2,40 για τη νίκη είτε των γηπεδούχων είτε των φιλοξενούμενων.

Στη Βραζιλία, για το κύπελλο η Γκρέμιο θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Σάντος με τον άσσο να αποδίδει στο 1,85.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου