Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Στοίχημα - Κουπόνι Παρασκευή 08-08-2014

Παρασκευή σήμερα με το κουπόνι του στοιχήματος μας να προσφέρει πολλές επιλογές στους παίχτες του στοιχήματος. Πρεμιέρα σήμερα σε Γαλλία και Ολλανδία καθώς και τη Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας.


Στη Γαλλία, την αυλαία του πρωταθλήματος ανοίγει το παιχνίδι της περσινής πρωταθλήτριας Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της Ρεμς. Στο 1,30 το διπλό για τους Παριζιάνους, 7,50 η απόδοση πιθανούς νίκης των γηπεδούχων. Στην Ολλανδία, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με την αναμέτρηση της Τσβόλε με την Ουτρέχτη. Στο 1,90 ο άσσος της Τσβόλε που έρχεται από τη κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ολλανδία επί του Άγιαξ. Για τη Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, η Μπλάκμπερν θα υποδεχτεί τη Κάρντιφ με τον άσσο να το βρίσκουμε στο 2,15. Πλήρης αγωνιστική δράση στη 2η Κατηγορία της Γαλλίας, της Ολλανδίας ενώ διεξάγονται και τρία παιχνίδια για τη 2η Κατηγορία της Γερμανίας.

Για το πρωτάθλημα Ρωσίας, η Άμκαρ θα αντιμετωπίσει εντός την Ούφα ενώ λίγο αργότερα η Κουμπάν θα φιλοξενήσει τη Ροστόφ. Στο 1,75 ο άσσος της Άμκαρ, στο 1,60 της Κουμπάν. Στην Ιρλανδία, απόψε διεξάγονται τέσσερις αναμετρήσεις. Η Κορκ Σίτι θα υποδεχτεί τη Σεντ Πάτρικ στο ντέρμπι της ημέρας με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στη δεύτερη και στη τρίτη θέση του πρωταθλήματος αντίστοιχα και να τις χωρίζει μόλις τρεις βαθμού. Στο 2,75 ο άσσος της Κορκ, στο 2,10 της Σεν Πάτρικ. Στις άλλες αναμετρήσεις η Μποέμιαν θα αγωνιστεί στην έδρα της Γιου Σι Ντι, η πρωτοπόρος Ντάνταλκ θα φιλοξενηθεί από τη Ντροχέντα ενώ η Σάμροκ Ρόβερς θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Ντέρι. Στο 1,45 το διπλό της Μποέμιαν, στο 1,35 της Ντάνταλκ ενώ τον άσσο της Σάμροκ τον βρίσκουμε στο 1,75.

Στο Βέλγιο, για τη 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Γκενκ θα υποδεχτεί τη Λόκερεν με τους γηπεδούχους να ψάχνουν τη πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Η απόδοση νίκης της Γκενκ προσφέρεται στο 2,10 ενώ το διπλό της Λόκερεν στο 2,70. Στη Δανία, η Ράντερς θα φιλοξενήσει τη Βεστσάελαντ με τον άσσο να κυμαίνεται στο 1,90. Για τη 1η Κατηγορία της Νορβηγίας, η Μπραν θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Άλεσουντ με τον άσσο να τον βρίσκουμε κοντά στη 2,00 .

Για το πρωτάθλημα Αργεντινής, μετά τα μεσάνυχτα η Γοδόι Κρουζ υποδέχεται τη Μπάνφιλντ ενώ η Ροζάριο Σεντράλ τη Κίλμες. Στο 2,35 ο άσσος της Γοδόι Κρουζ, στο 1,70 της Ροζάριο Σεντράλ. Στο Μεξικό, η Μονάρκας θα φιλοξενήσει τη Τιχουάνα με τον άσσο να κυμαίνεται στο 2,20 ενώ η Μοντερέι θα αγωνιστεί στην έδρα της Βερακρούζ με το διπλό στο 2,25. Τέλος, στην Αμερική στο τελευταίο παιχνίδι του κουπονιού, το Λος Άντζελες αναμένεται να έχει εύκολο έργο στην έδρα του με αντίπαλο το Σαν Χοσέ με τον άσσο να κινείται στη πολύ χαμηλή απόδοση του 1,35.

Από το cleverbet.eu μπορείτε καθημερινά να βλέπετε τις αναλύσεις των σημαντικότερων αγώνων, καθώς και προγνωστικά για όλους τους υπόλοιπους. Βαθμολογίες και στατιστικά από το κουπόνι πάμε στοίχημα. Κάνετε την εγγραφή σας από τα banner και τούς συνδέσμους που έχουμε στην σελίδα μας, και εξασφαλίστε τα μεγαλύτερα bonus εγγραφής από τις νόμιμες εταιρείες στοιχημάτων της Ελληνικής αγοράς.


Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου