Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Το απίστευτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο μετέτρεψε σε θρίλερ το ισπανικό πρωτάθλημα

Σε σπάνιο βαθμολογικό θρίλερ έχει μετατραπεί το ισπανικό πρωτάθλημα με τις δύο τελευταίες αγωνιστικές να αναμένονται συγκλονιστικές για την κατάκτηση του τίτλου: Η Ρεάλ Μαδρίτης έφερε 2-2 στο Μπερναμπέου με τη Βαλένθια, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης, ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Λεβάντε (2-0). Θυμίζουμε ότι το...
Σάββατο, η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να νικήσει στο Καμπ Νου τη Χετάφε (2-2).

Μετά τα παιχνίδα της 36ης αγωνιστικής, η βαθμολογία στις πρώτες θέσεις διαμορφώθηκε ως εξής: Ατλέτικο 88, Μπαρτσελόνα 85, Ρεάλ Μαδρίτης (35 αγ) 83.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει (εκτός έδρας) την Βαγιαδολίδ την Τετάρτη, σε εξ αναβολής αγώνα. Το πρόγραμμα των ομάδων στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

37η: Ατλέτικο-Μάλαγα, Ελτσε-Μπαρτσελόνα, Θέλτα-Ρεάλ, 38η: Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο, Ρεάλ-Εσπανιόλ.

Σε ότι αφορά τις ισοβαθμίες: Η Μπαρτσελόνα υπερτερεί σε όλες. Αντίθετα με τη Ρεάλ, η οποία σε κάθε ισοβαθμία χάνει τον τίτλο. Οσο για την Ατλέτικο θα πάρει το πρωτάθλημα μόνο σε ισοβαθμία με τη Ρεάλ.

Στο Μπερναμπέου λοιπόν, ο τερματοφύλακας της Βαλένθια, Ντιέγκο Αλβες, σταμάτησε τουλάχιστον σε τέσσερις περιπτώσεις τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά τελικά, νικήθηκε στις καθυστερήσεις. Η Βαλένθια, προηγήθηκε με τον Ματιέ στο 44'. Η Ρεάλ ισοφάρισε με τον Σέρχιο Ράμος στο 59', αλλά πέντε λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν πάλι,με γκολ του Παρέχο. Η Ρεάλ ισοφάρισε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με καταπληκτικό γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δείτε εδώ το απίστευτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στις καθυστερήσεις


Η Λεβάντε με τον Λουκά Βύντρα στη σύνθεση της νίκησε 2-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία μπορεί να έχει ακόμα τον πρώτο λόγο για τον τίτλο, όμως, πλέον θα πρέπει να νικήσει και την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου την τελευταία αγωνιστική.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι, η Λεβάντε άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Φελίπε Λουίς (7' ), ενώ το 2-0 πέτυχε ο Μπαράλ στο 69'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου