Κυριακή 11 Μαΐου 2014

"Ροδή Ελευθεριάδου - Μελετλίδου Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το Σάββα Χιονίδη"

Με ένα πρωτότυπο βίντεο μέσα από το οποίο απευθύνεται στους δημότες της Κατερίνης η νέα και πολλά υποσχόμενη εκπαιδευτικός Ροδή Ελευθεριάδου, ανακοινώνει την υποψηφιότητά της για Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Κατερίνης με τον συνδυασμό του Σάββα Χιονίδη.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην...
Κατερίνη, η Ροδή αποφοίτησε από το 3ο ΓΕΛ Κατερίνης και συνέχισε τις σπουδές της στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. ενώ από το 2006 είναι διορισμένη δασκάλα.

Παράλληλα παρακολουθεί Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Σχολική κ Εξελικτική Ψυχολογία του τμήματος Ψυχολογίας του Α.Π.Θ. στα πλαίσια του οποίου ανέλαβε χρέη του συντονιστή της ομάδας στήριξης γονέων της “Σχολής Γονέων” Δήμου Καλαμαριάς σε θέματα συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης μαθητών κ γονέων, όπως επίσης ασκεί την πρακτική της στο “Κέντρο στήριξης παιδιών και οικογένειας” των παιδικών χωριών SOS στην Αθήνα.

Με σπουδές στη μουσική και καλλιτεχνική φλέβα, πέρα από παιδαγωγός, είναι άτομο με ιδιαίτερες ευαισθησίες σε θέματα παιδείας, πολιτισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Η κρίση που βιώνει η χώρα μας, κρίση οικονομική, κρίση κοινωνική, κρίση αξιών την ώθησε να αναλάβει ενεργό ρόλο.

Όπως δηλώνει η ίδια " Δεν είμαι, ούτε θέλω να γίνω πολιτικός. Άλλωστε η τοπική αυτοδιοίκηση δεν χρειάζεται πολιτικούς αλλά ενεργούς πολίτες με αγάπη και ανιδιοτέλεια γι' αυτό που κάνουν, με όρεξη και επιθυμία να προσφέρουν στον τόπο και στους συμπολίτες τους"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου