Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Η Χρυσή Αυγή διέγραψε τον βουλευτή της Ευστάθιο Μπούκουρα

Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας θέτει τον βουλευτή της Ευστάθιο Μπούκουρα, η Χρυσή Αυγή με κείμενο που έδωσε στην δημοσιότητα, λίγες ώρες μετά τις πληροφορίες που ήθελαν τον...
προφυλακισμένο βουλευτή να αποχωρεί μόνος του από το κόμμα.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για «βρώμικο πόλεμο της ανθελληνικής εξουσίας, που δεν πτοεί τη Χρυσή Αυγή» και αναφέρεται ότι «οι βουλευτές θα συνεχίσουν τον αγώνα τους ενωμένοι για την Ελλάδα και τους Έλληνες». Παράλληλα το εθνικιστικό κόμμα καλεί τον κ. Μπούκουρα «να παραδώσει την έδρα του στον ελληνικό λαό, όπως έχει δεσμευτεί με τον λόγο της τιμής του»

Υπό αυτές τις εξελίξεις καλείται να απολογηθεί η πλειοψηφία των μελών της ΚΟ της Χρυσής Αυγής στα μέλη της επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής για το αδίκημα της συμμετοχής και της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Κατά την σημερινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής Επιτροπής θα απολογηθούν οι κ.κ. Αντώνης Γρέγος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, Δημήτρης Κουκούτσης, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος για το αδίκημα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και ο κ. Νίκος Μίχος γι αυτό της οπλοκατοχής. Το απόγευμα τα μέλη της επιτροπής θα μεταβούν στις φυλακές Κορυδαλλού για να εξετάσουν τους κ.κ. Ν. Μιχαλολιάκο, Γ. Λαγό, Χρ. Παππά, Γ. Γερμενή και Παν. Ηλιόπουλο για το αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου