Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Σφοδρή κριτική Τσίπρα κατά βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ που ζήτησαν αυτοκίνητα

Αισθάνθηκα πολύ άσχημα όταν έμαθα ότι υπάρχουν βουλευτές που επιμένουν να θέλουν κρατικό αυτοκίνητο από τη Βουλή με το αδιανόητο επιχείρημα ότι είμαστε φτωχοί βουλευτές και άρα δεν μπορούμε να παίρνουμε 6.000 ευρώ και να δίνουμε 300 ή 400 ευρώ για να συντηρούμε δικά μας αυτοκίνητα, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της... δευτερολογίας του στη σύνοδο της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που άρχισε το Σάββατο και ολοκληρώνεται την Κυριακή.

Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι ορισμένες λεπτομέρειες δημιουργούν το κλίμα και ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποδείξουν ότι δεν είναι σαν τους άλλους. Συνεχίζοντας την ομιλία του ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ανοικτό κόμμα που δέχεται την κριτική των μελών του και κάνει αυτοκριτική. Είναι δημοκρατικό και πλουραλιστικό αλλά ενιαίο και όχι ομοσπονδιακό.

Επισήμανε ότι η κυβέρνηση έχει μπροστά της μια δύσκολη και κρίσιμη μάχη 120 ημερών και επισήμανε ότι η κεντρική επιτροπή και η πολιτική γραμματεία πρέπει να είναι ευέλικτα όργανα στη λειτουργία τους και να βοηθούν στη χάραξη της κυβερνητικής πολιτικής.

Κατέληξε τέλος επισημαίνοντας ότι πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή για να μη χτυπηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ από το φαινόμενο του κυβερνητισμού και ότι ο κώδικας δεοντολογίας που υπάρχει πρέπει να τηρείται και να μην μπει στο συρτάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου