Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ώρα για ταραμοσαλάτα

Καθαρά Δευτέρα χωρίς ταραμοσαλάτα, δε γίνεται. Είτε ο ταραμάς είναι κόκκινος είτε είναι άσπρος, κάθε χρόνο η λαγάνα αναζητεί το λαχταριστό μεζέ για να κάνει τη βουτιά της.

Κι εσύ ήρθε η ώρα να τολμήσεις να φτιάξεις τη δική σου ταραμοσαλάτα!

Υλικά


  • 150 γραμμ. ταραμάς άσπρος
  • Χυμό από 1 ή 2 λεμόνια
  • 1 ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 4-6 φέτες (περίπου) μουλιασμένο μπαγιάτικο ψωμί, χωρίς την κόρα

Διαδικασία

Στραγγίζουμε καλά το ψωμί και το χτυπάμε καλά με τον ταραμά σε μπλέντερ. Προσθέτουμε το λεμόνι και χτυπάμε ξανά. Βάζουμε σταδιακά λίγο λίγο το λάδι, δοκιμάζουμε και διορθώνουμε τη γεύση. Όσο πιο πολύ χτυπάμε τόσο πιο αφράτη θα γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου