Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Ηρακλής - Αιγινιακός 2-1

Αυτή τη φορά δεν ήταν Ηρακλής. Δεν έπαιξε όσο καλά μπορεί και η ποιότητα των παικτών του επιβάλει. Ακόμα και έτσι, όμως νίκησε. Με γκολ του Πασά στο 89’ λύγισε την αντίσταση του Αιγινιακού και έβαλε άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι του.

Φάνηκε από το πρώτο λεπτό πως δε θα έχει εύκολο έργο ο Ηρακλής. Και αυτό όχι γιατί ο Αιγινιακός έκανε μεγάλη εμφάνιση αλλά κυρίως γιατί οι κυανόλευκοι δεν βρέθηκαν στην... καλύτερη μέρα μεσοεπιθετικά.

Πολλά τα λάθη, αδυναμία να δημιουργήσουν φάσεις αλλά και... αποτελεσματικότητα. Ο Ηρακλής, βλέπετε, κατάφερε να προηγηθεί στη μοναδική καλή ευκαιρία που δημιούργησε με σκόρερ τον Κυριακίδη στο 26’.

Μετά το γκολ, μάλιστα, πίεσε για να φτάσει και σε δεύτερο γκολ αλλά το πρόβλημα στη δημιουργία ήταν πολύ μεγάλο.

Ίδια εικόνα και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου με τον Αιγινιακό ωστόσο να βάζει δύσκολα στους γηπεδούχους φτάνοντας στην ισοφάριση με τον Γιατζιτζόγλου στο 54’. Ο Ηρακλής αντέδρασε, αύξησε την πίεσή του και είχε γρήγορα την ευκαιρία να πάρει εκ νέου το προβάδισμα αλλά ο Τσιλιγκίρης δε σημάδεψε σωστά στο 62’.

Ο χρόνος περνούσε, η αγωνία αυξανόταν και χρειάστηκε η εκτέλεση ενός κόρνερ και η κεφαλιά του Πασά στο 89’ για να έρθει η λύτρωση. Ο Ηρακλής πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, αύξησε τη διαφορά από τους διώκτες του και έκανε άλλο ένα βήμα για τη Σούπερ Λίγκα. Εκεί που πραγματικά ανήκει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου