Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

O Μάρτιν Φρίμαν δεν πιστεύει ότι χρειαζόμαστε περισσότερο «Sherlock»

Απαντώντας σε όσους διαμαρτύρονται για τα μεγάλα διαστήματα ανάμεσα στους κύκλους του «Sherlock», ο Μάρτιν Φρίμαν εξηγεί πως «ουκ εν πολλώ το ευ»...

Ο Γουότσον του τηλεοπτικού «Sherlock» εξηγεί σε συνέντευξή του στην εφημερίδα The Independent πως ο μόνος λόγος για τον οποίο επιστρέφει κάθε φορα στο «Sherlock» είναι εξαιτίας της διακοπτόμενης φύσης του, απαντώντας στην κριτική των (πολλών) φανατικών της σειράς που χρειάζεται να περιμένουν κάθε φορά δύο περίπου χρόνια για κάθε νέο κύκλο.

«Για μένα αυτή η διακεκομμένη του φύση είναι που το κάνει δυνατό. Δεν ξέρω για τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, αλλά για μένα στα σίγουρα η σειρά θα έχανε πολύ από τη γοητεία της αν ήμασταν στο prime time για οκτώ μήνες του χρόνου, κάθε χρόνο.

O τέταρτος κύκλος του «Sherlock» θα προβληθεί το 2016, με μοναδικό δώρο στους θαυμαστές της σειράς ένα εορταστικό επεισόδιο για τα Χριστούγεννα του 2015 που θα ξεκινήσει να γυρίζεται μέσα στον Ιανουάριο.

Ο Φρίμαν μίλησε και για τη δυσκολία των γυρισμάτων του «Sherlock», κυρίως λόγω του μεγάλου αριθμού των θαυμαστών που συρρέουν στις τοποθεσίες που γυρίζεται η σειρά προκειμένου να δουν από κοντά το πρωταγωνιστικό ζευγάρι: «Οταν γυρίζουμε στην οδό Μπέικερ είναι τόσο δύσκολο να κάνεις τη δουλειά σου και δεν είναι κάτι που μου αρέσει. Είναι σαν να βρίσκεσαι στο κόκκινο χαλί μιας πρεμιέρας. Δεν έχω δει από κοντά τους Beatles αλλά δεν έχω δεί και κάτι παρόμοιο ποτέ. Υπάρχει τόσος ενθουσιασμός που κάθε φορά που βγαίνουμε σε κοινή θέα το κοινό χειροκροτεί και σταματάμε τη σκηνή.»

Την ιδέα του Φρίμαν για την «αργή» εξέλιξη του «Sherlock» συμμερίζεται και ο δημιουργός της σειράς Στίβεν Μόφατ, ο οποίος δηλώνει: «Η ιδέα του να έχουμε τον Μπένεντικτ και τον Μάρτιν να υποδύονται τους χαρακτήρες τους όταν θα είναι πενήντα ετών –την ηλικία που συνήθως έχει ο Σέρλοκ στα βιβλία και τις ταινίες, είναι απλά συναρπαστική».

Υπομονή λοιπόν μέχρι τα Χριστούγεννα του 2015.
Flix

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου