Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε ο πρώην Νομάρχης Πιερίας και υποψήφιος Βουλευτής Πιερίας με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γιώργος Παπαστεργίου στον ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM, ζήτησε από τους Πιεριείς να υποστηρίξουν την προσπάθεια του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ για να παραμείνει η χώρα στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια και τόνισε τα κάτωθι:


Για την κρισιμότητα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου....

“Η Ελλάδα δίνει την πιο κρίσιμη μάχη, για το παρόν και το μέλλον της. Αυτή η προσπάθεια αφορά τη χώρα, αλλά και τον καθένα από εμάς. Γι’ αυτό πρέπει εμείς, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, να τη δώσουμε και να την κερδίσουμε. Εμείς, όλοι μας, που έχουμε ακλόνητη πίστη ότι με την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση διασφαλίζεται η εθνική ανεξαρτησία και εξασφαλίζεται η μοναδική μας ευκαιρία να ανακτήσουμε ότι χάσαμε. ¨


Για την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας …


Λάθη γίνανε και αδικίες. Πολλές φορές η κυβέρνηση για να κλείσει μια πληγή άνοιγε μια άλλη. Αστοχίες και παραλήψεις που κόστισαν στον ελληνικό λαό.

Όμως αυτή η κυβέρνηση βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα. Βρέθηκε να πρέπει να σώσει τη χώρα από την πτώχευση. Και αυτό το πέτυχε. Και σήμερα μπορούμε να δούμε σύντομα την οικονομία να ανορθωθεί και να ξανακτίσουμε μια νέα παραγωγική δομή, μια νέα Ελλάδα, πιο δίκαιη.

Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι ο Πρωθυπουργός, ο Αντώνης Σαμαράς δούλεψε και μόχθησε. Μέσα σε ασφυκτικά πλαίσια χρόνου, κατάφερε να τραβήξει τη χώρα μακριά από τον γκρεμό. Θα είχαμε πτωχεύσει.


Για τον ΣΥΡΙΖΑ….

Η ισχυρή οικονομία, η ανάπτυξη, η δημοσιονομική σταθερότητα είναι προϋποθέσεις για την κοινωνική αλληλεγγύη, για την πολιτική δημοκρατία και πρωτίστως για την ελεύθερη κοινωνία.

Όλα τα άλλα είναι φενάκη, είναι προσχηματικά και λαϊκίστικα που οδηγούν σε περιπέτειες και στην ουσιαστική υποδούλωση της ατομικής ελευθερίας, της οικονομικής αυτοτέλειας του ελληνικού νοικοκυριού.

Η πολιτική που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υψηλού ρίσκου και μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνον από το ανάχωμα των νοικοκυραίων Ελλήνων.

Οι θιασώτες των καταλήψεων θέλουν να μεταβάλουν την πατρίδα σε ξέφραγο αμπέλι.

Η ισχυρή οικονομία, η ανάπτυξη, η δημοσιονομική σταθερότητα είναι προϋποθέσεις για την κοινωνική αλληλεγγύη, για την πολιτική δημοκρατία και πρωτίστως για την ελεύθερη κοινωνία που μάθαμε να ζούμε.


Για την υποψηφιότητά του

Η επιλογή όπως στο κόμμα έτσι και στον υποψήφιο Βουλευτή έχει, όπως πάντα αλλά τώρα περισσότερο από ποτέ, την μέγιστη αξία και σημασία.

Ας σκεφτούμε όλοι, ποιοι έχουν αποδεδειγμένα τις γνώσεις, την εμπειρία και τη θέληση να εργασθούν για την κοινωνία.. Ποιοι διαθέτουν τη δύναμη του χαρακτήρα που μπορεί να εκφράσει και να εκπροσωπήσει το δυνατό πνεύμα της Πιερίας.

Στην Πιερία επί δώδεκα χρόνια δούλεψα αδιάκοπα, και μαζί μοχθήσαμε και πετύχαμε θεαματικούς στόχους. Αναπτύξαμε δράσεις, αποδώσαμε έργα και βρήκαμε καθημερινές λύσεις σε μικρά και μεγάλα προβλήματα.

Σε αυτήν την προσπάθεια πρωτίστως βρίσκατε την πόρτα μου ανοιχτή και εμένα έτοιμο να ψάξω για τις λύσεις σε δίκαια αιτήματα, σε αργοπορίες της διοίκησης, σε στρεβλώσεις στην ανταπόκριση του «αθηναϊκού κράτους».

Οι πολίτες της Πιερίας ξέρουν, ας κρίνουν εάν αξίζω να είμαι μία από τις δύο επιλογές τους από το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Προσωπικά ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να σας εκπροσωπήσω, για να συμβάλλουμε όλοι μαζί ξανά στην ανάπτυξη της Πιερίας και αυτήν τη φορά στο μέλλον της πατρίδας.”




Απο το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου