Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Μυστήριο στην Πάτρα: Βρέθηκε στα σκουπίδια σακούλα με εκλογικό υλικό

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στην Πάτρα και έχει σχέση με μία μαύρη σακούλα σκουπιδιών που βρέθηκε στον δρόμο και είχε εκλογικό υλικό.

Ένας οδηγός αυτοκινήτου που...
αποβιβάστηκε προκειμένου να απομακρύνει μία μαύρη σακούλα σκουπιδιών ήρθε προ εκπλήξεως όταν διαπίστωσε πως μέσα υπήρχε εκλογικό υλικό. Δικαιολογητικά μελών της εφορευτικής επιτροπής, δηλώσεις εκπροσώπων κομμάτων υπογεγραμμένες... από τους αρχηγούς (Σαμαρά, Τσίπρα κ.λπ.), αλλά και επίσημα έγγραφα τα οποία θα έπρεπε να είχαν παραδοθεί στο αρμόδιο Πρωτοδικείο ήταν πεταμένα στο δρόμο.

Μάλιστα, ένα από τα κουτιά είχε το επίσημο τηλεγράφημα συγκεκριμένου εκλογικού τμήματος της Πάτρας με τα αποτελέσματα. Το συγκεκριμένο τηλεγράφημα έπρεπε να παραδοθεί στον αρμόδιο του Πρωτοδικείου καθώς το έγγραφο διευκολύνει την έγκυρη διαδικασία για την μετάδοση των αποτελεσμάτων του υπουργείου. Όμως το τηλεγράφημα, βρισκόταν στα σκουπίδια!

Εκτός από το τηλεγράφημα, μέσα στα σκουπίδια βρισκόταν όλα τα δικαιολογητικά των μελών των εφορευτικών επιτροπών που δεν μπορούσαν να παραστούν. Έγγραφα και πιστοποιητικά από τους γιατρούς, δηλαδή με λίγα λόγια προσωπικά δεδομένα των μελών των εφορευτικών επιτροπών. Επίσης βρέθηκαν και δηλώσεις εκπροσώπων κομμάτων υπογεγραμμένες από τους αρχηγούς, όπως επίσης και εκατοντάδες φάκελοι που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί και κανένας δεν σκέφτηκε ότι μπορεί να χρησιμεύσουν σε επόμενες εκλογικές διαδικασίες.

Τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής του συγκεκριμένου εκλογικού τμήματος μπορούν ανά πάσα στιγμή να τιμωρηθούν βάση νόμου, καθώς τα δικαιολογητικά για την απουσία τους δεν έφθασαν ποτέ στο Πρωτοδικείο. 1 από 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου