Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ.....ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη έδωσαν το παρών σήμερα το πρωί οι απεργοί της κόκα κόλα προκειμένου να καλέσουν τον κόσμο να συνεχίσει να μποϊκοτάρει τα προϊόντα της μέχρι να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο στη Θεσσαλονίκη και να καταδικάσουν την πολιτική της να κλείνει τα εργοστάσια της στην Ελλάδα και να απολύει εργαζόμενους. Αφού μεταφέρει αλλού τα εργοστάσια της, ας πουλήσει εκεί τα προϊόντα της.
Μιλώντας o Τοσίδης Κωνσταντίνος οργανωτικός γραμματέας του σωματείου της κόκα κόλα Θεσσαλονίκης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι...



οι απεργοί της εταιρίας συνεχίζουν τον αγώνα τους δυναμικά ενημερώνοντας τους πολίτες για το κλείσιμο των εργοστασίων της εταιρίας σε όλη την Ελλάδα και καλώντας τους να συμμετέχουν στο μποϊκοτάζ των προϊόντων της μέχρι να ξαναλειτουργήσει το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης.


 Θα συνεχίσουμε τον αγώνα τόνισε ο κ. Τοσίδης παρόλο που η κόκα κόλα προσπαθεί να μας φιμώσει μέσω αγωγών για να σταματήσουμε να ενημερώνουμε τον κόσμο, ενώ κατήγγειλε και τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια που δεν αναφέρουν τίποτα για την απεργία τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου