Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Αγγελόπουλοι: Άρρωστος Παναθηναϊκός ο Βασιλακόπουλος, κανείς παίκτης μας στην Εθνική

Εξοργισμένοι με την διαιτησία παρουσιάστηκαν οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, λίγο μετά το τέλος του τέταρτου τελικού στο ΣΕΦ στον οποίο ο Ολυμπιακός έχασε με 65-67 από τον Παναθηναϊκό. Τόνισαν πως κανείς παίκτης των ερυθρολεύκων δεν θα αγωνιστεί στην Εθνική, ενώ καταφέρθιηκαν εναντίον του τον Βασιλακόπουλου.

«Συγχαρητήρια στον κύριο Βασιλακόπουλο, τον κύριο Ζαβλανό και τον κύριο Κορομηλά. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Είμαστε αηδιασμένοι κι εγώ και ο Γιώργος. Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι, έχουν καταστρέψει το ελληνικό μπάσκετ», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε: «Η κατάσταση με τη διαιτησία είναι αηδιαστική. Βασιλακόπουλος, Ζαβλανός και Κορομηλάς έχουν καταστρέψει το μπάσκετ. Είναι άρρωστοι και έχουν ξεπεράσει τα πάντα».

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και παρενέβη και τόνισε: «Από το 2009 είμαστε στις κορυφαίες ομάδες, αλλά εδώ πρέπει να νικήσουμε τον Καρακατσούνη και τον Παναγιώτου που, όπως και πέρυσι στον πρώτο τελικό, ήρθαν σε διατεταγμένη υπηρεσία για να νικήσει η ομαδάρα, ο Παναθηναϊκός. Θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μέσα στη σαπίλα των κληρώσεων της ΕΟΚ και να παλέψουμε».

Το λόγο πήρε ξανά ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έχετε δει πώς είναι η κατάσταση. Εμείς τι άλλο να κάνουμε; Εσείς τα βλέπετε, θ' αντιδράσετε; Ο κ. Βασιλακόπουλος έχει πρόβλημα, είναι άρρωστος Παναθηναϊκός. Δεν πάει καλά, έχει θέματα, τι να κάνουμε τώρα, μην το ψάχνετε. Κάνει παρεμβάσεις στην Εθνική για τους παίκτες του Ολυμπιακού. Νομίζει ότι το μπάσκετ του ανήκει, έχει θέμα. Δεν του ανήκει όμως το ελληνικό μπάσκετ. Μην μπλέκετε τον Ολυμπιακό με την Εθνική, το θέμα με την Εθνική έχει σχέση με το νόμο. Απλώς δεν θα πάει κανένας παίκτης του Ολυμπιακού. Τέλος, μην το ψάχνετε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου