Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Αλβέρτης: Οι παίκτες μου δεν ξέχασαν να παίζουν

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης τόνισε πως οι παίκτες του δεν ξέχασαν να παίζουν, ούτε ο κόσμος του Παναθηναϊκού ποια ομάδα υποστηρίζει, κάνοντας λόγο για μαχητική ψυχή εντός κι εκτός ΣΕΦ, όπου οι Τελικοί της Α1 ήρθαν στα ίσα...
(65-67).

«Κάναμε αυτό που θέλαμε, φέραμε τη σειρά πίσω στο ΟΑΚΑ. Μερικές στιγμές κάποια πράγματα μετράνε περισσότρο, όπως η αυτοπεποίθηση, η πίστη κι ο αυτοσεβασμός. Όλα αυτά τα βγάλαμε στο παρκέ.

Πραγματικά μαχητική ψυχή, όπως λένε. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν συγκεντρωμένοι σ' αυτά που θέλαμε κι ήρθε το αποτέλεσμα το οποιο θέλαμε.

Τεχνικά δε θέλω να μιλήσω, σε 3 ημέρες ακολουθεί το επόμενο παιχνίδι» είπε έπειτα το 2-2 στο φαληρικό στάδιο ο 40χρονος προπονητής του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε αναφορικά με τη στήριξη του κόσμου τόσο κατά την τελευταία προπόνηση στο ΟΑΚΑ όσο και κατά την αναχώρηση απ' το Caravel, όπου έχει καταλύσει η αποστολή:

 «Οφείλω να πω και κάτι για τα παιδιά, που ήρθαν κι εμψύχωσαν την ομάδα. 
Τα ευχαριστώ, που και στα δύσκολα είναι παρόντες. Στα εύκολα και στις φωτογραφίες όλα είναι καλά. Όταν χρειάζεσαι βοήθεια κι ο άλλος είναι δίπλα σου, αυτό μετράει».

«Τα παιδιά δεν ξέχασαν να παίζουν» ήταν το τελευταίο σχόλιό του.


gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου