Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ζωή Ράπτη: "Υπάρχει εμπιστοσύνη από την Ευρώπη στην Ελλάδα"

Στην Κατερίνη βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 10 Μαϊου η υποψήφια ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Ζωή Ράπτη, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί ενόψει των ευρωεκλογών.

Δικηγόρος στο επάγγελμα, που εργάζεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας, η κα Ράπτη έχει...
ειδίκευση στο Δίκαιο του Περιβάλλοντος και της Χωροταξίας. Εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο των Δήμων και Περιφερειών, ενώ έχει διατελέσει αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Ψυχικού, αλλά και μέλος της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΚΕ.

Σε συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, η κα Ράπτη έκανε αναφορά στην προοπτική της Ελλάδας στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης τονίζοντας πως το συμφέρον της χώρας είναι να παραμείνει εντός της μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας. "Η Ελλάδα πρέπει να συνεχίσει να δίνει τον αγώνα με τους εκπροσώπους της στην ευρωβουλή προκειμένου να ξεπεράσει τα σημερινά της προβλήματα με συνεργασία και αδιάκοπη προσπάθεια" υπογράμμισε.

Η υπ. ευρωβουλευτής πρόσθεσε πως η Ελλάδα, μετά από δύο χρόνια εργώδους προσπάθειας της κυβέρνησης, μπορεί να μιλά για πιστοποιημένα πλεονάσματα. Το αποτέλεσμα αυτό, επισήμανε η κα Ράπτη, δίνει τη δυνατότητα στη χώρα να βρεθεί εκτός των μνημονίων και των σκληρών όρων που θέτουν στη χώρα και τους πολίτες. "Είναι σημαντικό ότι υπάρχει πλέον εμπιστοσύνη από την Ευρώπη στην Ελλάδα και αυτό σημαίνει ότι θα ανακτήσουμε τη θέση μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια".

olympiobima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου