Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Τρεις ληστείες εξιχνιάστηκαν στη Θεσσαλονίκη

Συνεχιζόμενων των ερευνών από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχετικά με....
υποθέσεις ληστειών και κλοπών, κατά το τελευταίο 24ωρο εξιχνιάστηκαν τρείς ακόμη περιπτώσεις. Συγκεκριμένα:

• Σχηματίστηκε δικογραφία, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας, σε βάρος δύο αλλοδαπών ηλικίας 30 και 25 ετών, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μέσα Δεκεμβρίου 2012, στα Κύμινα Θεσσαλονίκης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν σε οικία όπου διαμένουν δύο Ελληνίδες 55 και 28 ετών αντίστοιχα και με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό κι ένα κινητό τηλέφωνο.

• Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, σε βάρος 25χρονου, διότι τον Ιανουάριο του 2014, εισήλθε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή κέντρου πόλης και εκμεταλλευόμενος τις συνθήκες πολυκοσμίας, αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο.

• Συνελήφθησαν πρωινές ώρες χθες, στην Πολίχνη, έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, τέσσερις ομογενείς ηλικίας από 19 έως 22 ετών, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα, αφού διέρρηξαν γραφεία πολιτιστικού συλλόγου της περιοχής, αφαίρεσαν (3.250) ευρώ. Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων, παρουσία δικαστικής Αρχής, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του χρηματικού ποσού, το οποίο και αποδόθηκε στον υπεύθυνο του συλλόγου. Σε βάρος των συλληφθέντων, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.


seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου