Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Πως να φτιάξετε το δικό σας μπέικιν πάουντερ!

Σας μύρισε το κέικ της διπλανής γειτόνισσας και δεν μπορείτε να αντισταθείτε στην ιδέα να φτιάξετε και εσείς ένα, όμως....
σας λείπει το μπέικιν πάουντερ. Τι κάνετε; 

Φτιάχνετε το δικό σας!Ανακατεύουμε 2 κουταλιές κρεμόριο (Κρεμόριο βρίσκεις και στο soupermarket, συνήθως στο σταντ με τα μπαχαρικά και σε συσκευασίες ίδιες με των μπαχαρικών!!) 1 κουταλιά σόδα σε σκόνη, 2 κουταλιές κορν φλάουρ και η μπέικιν πάουντερ είναι έτοιμη.

Προσοχή όμως. Την καταναλώνουμε σύντομα, γιατί δεν διατηρείται πολύ.


Ομάδα neadiatrofis.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου