Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΧΡΗΣΤΟ ΣΠΙΡΤΖΗ

Με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη θα συναντηθεί αύριο Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 5:15 μ.μ. στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, περιοχή Παπάγου) ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά την σημερινή τηλεφωνική τους επικοινωνία με σκοπό να βρεθεί λύση στο θέμα του ΟΑΣΘ.
Μοναδικό θέμα της αυριανής συνάντησης είναι το ζήτημα του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, μετά το πρόβλημα λειτουργίας που έχει ανακύψει και έχει ως αποτέλεσμα την αναστολή των δρομολογίων των αστικών λεωφορείων της πόλης και την ταλαιπωρία των πολιτών της Θεσσαλονίκης.
Όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας «η κατάσταση με το ζήτημα του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη έχει φτάσει στο απροχώρητο. Κυβέρνηση και ΟΑΣΘ πρέπει άμεσα να συμφωνήσουν σε μια αμοιβαία αποδεκτή λύση, η οποία θα δώσει οριστικό τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών της Θεσσαλονίκης. Για να γίνει επιτέλους πράξη το αυτονόητο, πρέπει και οι δύο πλευρές να συζητήσουν και να συναποφασίσουν τα βήματα που θα οδηγήσουν στη λύση του προβλήματος.
Θα συναντηθώ αύριο με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Σπίρτζη, με σκοπό να εξευρεθεί και να εφαρμοστεί μια αμοιβαία αποδεκτή λύση μεταξύ του αρμόδιου υπουργείου και του ΟΑΣΘ. Η ομηρία και η ταλαιπωρία των συμπολιτών μας στις δημόσιες μεταφορές πρέπει να λήξει με κάθε δυνατό τρόπο», κατέληξε ο κ. Τζιτζικώστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου