Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Πιερικός Αστήρ Κ. Αγιάννη-Π.Α.Ο. Κάτω Μηλιάς 4-0 HD 2η Β' ΕΠΣ Πιερίας 4άστερη νίκη Κάτω Αγιάννη

Του Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)
Tέσσερις φορές ανέβηκε στη «μηλιά του Π.Α.Ο» ο Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη (4-0), στην πρώτη του εντός έδρας αναμέτρηση, με την αποκλειστική κάλυψη του Metrosport.gr, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Οι γηπεδούχοι, του Γιώργου Μαρένα, ζευγάρωσαν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα, παρά τις δύο σημαντικές απουσίες, με τη μεσοεπιθετική γραμμή να δείχνει ποιοτική και αποτελεσματική και την αμυντική λειτουργία να προσθέτει δυναμική, με τους παίκτες της να συμμετέχουν στην ανάπτυξη. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τον Κάτω Αγιάννη να προηγείται με 3-0, με σκόρερ τους Εφραιμίδη (2 γκολ -το πρώτο με πέναλτι που κέρδισε ο Καλαϊτζίδης-) και Χρυσόπουλο, με συντριπτική κατοχή της μπάλας, ποδόσφαιρο με κάθετες πάσες και pressing ψηλά. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να βγάλουν τις σωστές τελικές στις αντεπιθέσεις και το δεύτερο ημίχρονο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα (με το δεύτερο γκολ του Χρυσόπουλου), με τους παίκτες πάντως της Κάτω Μηλιάς να μην παρατάνε σε κανένα σημείο το παιχνίδι και να προσπαθούν για το γκολ της τιμής, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Highlights: ο υπέροχος αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, για τον οποίο αξίζουν τα εύσημα στους παράγοντες της τοπικής ομάδας, η χαρισματική παρουσία του διαιτητή Ντράγκαν Νίκολιτς, που διανθίζει από μόνη της ένα παιχνίδι, λεκτικά και συμπεριφορικά, η παρουσία φίλων και των δύο ομάδων στις κερκίδες του γηπέδου -με πολλά παιδιά ανάμεσά τους- αλλά και περιμετρικά και εντός αυτοκινήτων, λόγω της υπερβολικής ζέστης, το «αναγκαστικό» ντεμπούτο του 16χρονου τερματοφύλακα της Κάτω Μηλιάς, Γ. Ζιάκου, για ένα ολόκληρο ημίχρονο (λόγω τραυματισμού του Ν. Τζήκα, που ξεκίνησε τον αγώνα), η ατάκα του φιλάθλου «βάλτο στο replay αυτό, βάλτο ξανά» για το 2ο γκολ του Εφραιμίδη, οι χαμένες ευκαιρίες του Κάτω Αγιάννη για διεύρυνση του σκορ, η κόπωση των παικτών της Κάτω Μηλιάς, απόρροια και των γεωργικών εργασιών που είναι στην κορύφωσή τους αυτή την περίοδο
Μan of the match: με τους παίκτες του Κάτω Αγιάννη να κινούνται στην πλειοψηφία τους σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και την παλιά φουρνιά να δείχνει το δρόμο, οι Εφραιμίδης (από τον πρωταθλητή Διαγόρα Σεβαστής), Καλαϊτζίδης (μετά από μία γεμάτη χρονιά στον πρωταθλητή Αλμωπό Αριδαίας, που πιστώνεται στο ενεργητικό του) και Χρυσόπουλος, δικαιούνται ένα κλικ περισσότερο για τα γκολ και τη συνολική εμφάνισή τους.
Σε εικόνα και ήχο επαγγελματικής ποιότητας.
Eπικοινωνία: liviostitos@hotmail.com


https://www.youtube.com/watch?v=DNz3v2-01so

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου