Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Τρέχω για την Κατερίνη 2016: Το άγαλμα της Ελευθερίας, στο πρωτότυπο, ανάγλυφο μετάλλιο της αθλητικής γιορτής

ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΟΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Το άγαλμα της Ελευθερίας, το οποίο δεσπόζει στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης, έργο, κατασκευασμένο από ορείχαλκο, που φιλοτέχνησε το 1973, με δαπάνη του Δήμου, ο αείμνηστος δημιουργός Ευθύμιος Καλεβράς (1929-2011), αποσπώντας μάλιστα πρώτο βραβείο σε Πανελλήνιο διαγωνισμό, αποτελεί το κεντρικό θέμα, του πρωτότυπου, ανάγλυφου μεταλλίου, του αγώνα δρόμου - θεσμού «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2016».«Προπομπό» του θέματος του μεταλλίου, που θα απονεμηθεί σε όλους όσοι, στις 02 Οκτωβρίου διανύσουν τη γεμάτη συμβολισμούς, για την απελευθέρωση της Κατερίνης, ιστορική διαδρομή αποτελεί άλλωστε και η αφίσα της φετινής διοργάνωσης.
Όπως είναι γνωστό, διοργανωτές του αγώνα είναι ο ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης και ο ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.
Σε έναν αγώνα, που σημασία δεν έχει η νίκη, αλλά η προσπάθεια και το αθλητικό ιδεώδες, σε μία διαδρομή, που τα σημεία αναφοράς της έχουν πολλά να διηγηθούν για την ιστορία της Κατερίνης, οι συμμετοχές ξεπερνούν ήδη κάθε προηγούμενο. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αναμένεται τις αμέσως προσεχείς ημέρες και πολύ πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής (28 Σεπτεμβρίου), να συμπληρωθεί ο με σειρά προτεραιότητας αριθμός των 1500 συνολικά αιτήσεων.
Λάβετε θέσεις λοιπόν, για τη μεγάλη αθλητική γιορτή. Λίγες μόνο εγγραφές απομένουν:
Οι δηλώσεις συμμετοχής (ατομικές και ομαδικές) γίνονται μέσω των επίσημων ιστοσελίδων της διοργάνωσης www.katerinirun.gr & www.zeusrunnersclub.gr.
Ειδικότερα, για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ:

https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=215812738bd5974c95292a2ebc4ce3cc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου