Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΗΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΚΙΛΚΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα και λοιπές εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 και για μία περίπου εβδομάδα επί της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς (από τον κόμβο της Λητής έως τα όρια του νομού Κιλκίς) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:
1. Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα επί της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, από τη διασταύρωση με τη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών (κόμβος Λητής) έως τα όρια του νομού Κιλκίς και προς τις δύο κατευθύνσεις.

2. Καθαρισμός ερείσματος και μόρφωση τάφρου

3. Κοπή χόρτων και κλάδεμα δέντρων

4. Οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση

5.Τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας
Οι εργασίες θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 και θα διαρκέσουν περίπου μία εβδομάδα ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου