Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ

Στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Θερμαϊκού για την Παναγία Φανερωμένη τη Μηχανιώτισσα, που φέτος γίνονται παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, συμμετέχει σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.Ο κ. Τζιτζικώστας παρέστη στην επίσημη τελετή αναγόρευσης του κ. Παυλόπουλου σε επίτιμο δημότη Θερμαϊκού, στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη Νέας Μηχανιώνας και στη συνέχεια παρέστη στην κατάθεση στεφάνου στο άγαλμα του ιδρυτή της Νέας Μηχανιώνας Μαργαρίτη Ευαγγελίδη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ο κ. Τζιτζικώστας θα συμμετάσχει και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει ο Δήμος Θερμαϊκού, με επίκεντρο τον ιερό ναό της Παναγίας Φανερωμένης στη Ν. Μηχανιώνα, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε μια από τις μεγαλύτερες θρησκευτικές εορτές, που συγκεντρώνει κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδες πιστούς από όλη τη χώρα.
Οι εκδηλώσεις, που θα αρχίσουν στις 8.00’ το απόγευμα περιλαμβάνουν τον εσπερινό χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ.κ. Ιουστίνου και τη λιτάνευση της θαυματουργής ιερής εικόνας της Παναγίας Φανερωμένης της Μηχανιώτισσας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου