Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΗΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ Ε.Ο. 2 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΕΔΕΣΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 έως και την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στο οδικό τμήμα της περιοχής μεταξύ του 10ου και του 12ου χιλιομέτρου περίπου και στις δύο κατευθύνσεις. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 07:00 το πρωί.
Οι εργασίες θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας
    Είμαι ένα ιδιωτικό δάνειο χρήματα. Θα δανείζει χρήματα σε άτομα που θέλουν ένα δάνειο για ένα έργο ή άλλο. Έχω πληρώσει ποσά μεταξύ 5.000 € και 5.000.000 €. Επιτοκίου μου είναι 3% έως 6%, ανάλογα με το ποσό αιτήματος. Για την αίτηση δανείου σας παρακαλώ στείλτε μου.

    e-mail: ghauthierlegrand@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή