Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Πιερικός-Κ20 ΠΑΟΚ 1-1 Υποσχέσεις για το παρόν και το μέλλον

Φιλικό προετοιμασίας της ομάδας μας με αντίπαλη την Κ20 ομάδα του ΠΑΟΚ. Χρήσιμο για συμπεράσματα στον Μιχάλη Ζιώγα και στους ποδοσφαιριστές του που πήραν αγωνιστικό χρόνο συμμετοχής σε μια φιλική συνάντηση.
Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό της περιόδου και έγινε απέναντι σε ένα καλογυμνασμένο και πιο "έτοιμο" σύνολο αφού μετέχει στο ανάλογο ηλικιακό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.
Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τον Σταθόπουλο και για τον Πιερικό ισοφάρισε ο Καραμανώλας Εμ. που είχε και δοκάρι λίγο πρίν τη λήξη του ημιχρόνου. Τα νέα παιδιά του Πιερικού, καταχειροκροτήθηκαν απο τους 300 περίπου φιλάθλους των δυο ομάδων που βρέθηκαν στο Ά ΔΑΚ!
Για την ομάδα μας ο Μιχάλης Ζιώγας χρησιμοποίησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές.
Πιερικός:
Σολεϊμέζογλου, Κολομπάκης, Μπαρούτας, Μάρκου Β., Κραγιόπουλος, Λούγκος, Παναγιωτίδης, Φωκαΐδης, Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης, Καραμανώλας Ε.
Έπαιξαν και οι: Μπαϊμάκης, Γαλανόπουλος, Καραμανώλας Κ., Νταντίνης, Αγαθαγγελίδης, Τριανταφυλλίδης, Λαζόπουλος, Μάρκου Η., Κοκονόζι, Δημητρίου.
Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές.
ΠΑΟΚ:
Μούτσα, Παπαθανασίου, Κατρέτσος, Δημητρίου, Πολύζος, Μελετίδης, Τζοβάρας, Χατζηδίμπας, Σταθόπουλος, Δημητριάδης και Ματθαίου.
Στην αποστολή και οι: Συλλέκτης, Δοδοντσάκης, Καρυπίδης, Χατζηστραβός, Αηδονίδης, Κραγιόπουλος, Χαραλαμπίδης, Κουτούσης, Παπαδόπουλος, Γιαλαμούδης, Νούκαρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου