Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Δήμος Κατερίνης:Σε εξέλιξη εργασίες ασφαλτόστρωσης

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς και σύμφωνα με το πρόγραμμα της Τεχν. Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης εξελίσσονται οι παρεμβάσεις, που αφορούν συντηρήσεις, ενισχύσεις ή αντικαταστάσεις ασφαλτικού τάπητα του οδικού δικτύου, στο σύνολο του Δήμου. 
Ειδικότερα, αντικείμενο των εργασιών είναι η βελτίωση της βατότητας τμημάτων του οδικού δικτύου της πόλης και πιο συγκεκριμένα η ασφαλτόστρωση υφιστάμενων δρόμων, των οποίων το οδόστρωμα υπέστη φθορές, ριγματώσεις, λακκούβες κ.λ.π.
Στη διάρκεια της εβδομάδας, οι παρεμβάσεις επικεντρώθηκαν, στην επαρχιακή οδό Παραλίας – Κορινού (δεξί ρεύμα κυκλοφορίας προς Κορινό), σε επιφάνεια 2200 τ.μ., καθώς και εντός του οικισμού του Κορινού. Επιπλέον, στην πόλη της Κατερίνης και πιο συγκεκριμένα, στις οδούς: Παύλου Μελά, Φλέμινγκ, Νικηφόρου Βρεττάκου, Δανάης, Σαλαμίνος, Λιακοπούλου κ.α.
Οι παρεμβάσεις βελτιώνουν την οδική ασφάλεια και συμβάλλουν στην απρόσκοπτη κυκλοφορία οχημάτων και πεζών. Γενικότερα, ο Δήμος Κατερίνης μεριμνώντας για την καλύτερη δυνατή κατάσταση του οδοστρώματος, προχωρά με εντατικούς ρυθμούς στην συντήρηση του οδικού δικτύου στο Δήμο μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου