Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Λουκάνικα σε κίνδυνο:Sausage Party,το ακατάλληλο animation!

Ένα animation διαφορετικό από τα συνηθισμένα ετοιμάζουν οι Έβαν Γκόλντμπεργκ και Σεθ Ρόγκεν. Στο ακατάλληλο για ανηλίκους «Sausage Party» υπάρχουν σεξουαλικά υπονοούμενα, αλλά και μία σφαγή: εκείνη των τροφίμων που δεν έχουν ιδέα ότι προορίζονται για βάρβαρη κατανάλωση από τους ανθρώπους.
Στο Sausage Party ο Σεθ Ρόγκεν δανείζει τη φωνή του σε ένα λουκάνικο, τον Φρανκ που μαθαίνει την αλήθεια -ότι αυτοί που θεωρούν θεότητες (δηλαδή οι άνθρωποι) έχουν στόχο να τα μαγειρέψουν και να τα φάνε- και ξεκινά μία εκστρατεία για να ανοίξει τα μάτια σε όλα τα αθώα τρόφιμα.
Σε όλα αυτά προσθέστε και ένα σεξουαλικό όργιο μεταξύ τροφίμων.
Στην ταινία βρίσκουμε, μεταξύ άλλων, ένα σέξι ψωμάκι για χοτ ντογκ (Κρίστεν Γουίγκ), ένα εβραϊκό μπέιγκελ (Έντουαρτ Νόρτον), ένα τάκο (Σάλμα Χάγεκ), ένα μικρό λουκάνικο (Μάικλ Σερά). Οι φίλοι του Ρόγκεν, Τζόνα Χιλ και Τζέιμς Φράνκο δανείζουν και αυτοί τις φωνές τους σε κάποιους από τους ήρωες της ταινίας.
Το σενάριο του «Sausage Party» έχουν γράψει οι Σεθ Ρόγκεν, Έβαν Γκόλντμπεργκ, Κάιλ Χάντερ και Εριελ Σαφίρ και τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Σεθ Ρόγκεν, Κόνραντ Βέρνον και Γκρέγκ Τίρναν.
Τα πρώτα τρέιλερ έχουν κάνει την εμφάνισή τους, κάνοντας πολλούς να περιμένουν την ταινία με ανυπομονησία (βοήθησε το γεγονός ότι μία εκδοχή του Sausage Party που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ SXSW προκάλεσε ηχηρά γέλια).
Στα τρέιλερ βλέπουμε, μεταξύ άλλων, ανθρώπους να τρώνε μικρά καρότα και τα άλλα τρόφιμα να αναφωνούν με φρίκη: «Τρώνε παιδιά!», πατάτες να χάνουν τη φλούδα τους ουρλιάζοντας και το φλερτ ανάμεσα σε ένα λουκάνικο και ένα ψωμάκι.
Σε σποτ της ταινίας εμφανίζεται, επίσης, ο Σεθ Ρόγκεν σε μία περσόνα - παρωδία του Γουόλτ Ντίσνεϊ να παρουσιάζει σε μία συσκευή τηλεόρασης τον ήρωα του animation, Φρανκ.
Το πρόσφατο Deadpool απέδειξε ότι υπάρχει ένα κοινό που λατρεύει ένα πιο επιθετικό και αποκαλυπτικό χιούμορ, ενώ αν και προηγήθηκε το Anomalisa, το Sausage Party είναι το πρώτο R-rated animation που έχει φτιαχτεί σε υπολογιστή και είναι κωμωδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου