Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Παγωτό μπανάνα

Υλικά
4-5 μέτριες μπανάνες
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
350 ml κρέμα γάλακτος
1 βανίλια

Διαδικασία
Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ μέχρι να γίνει αφράτη σαντιγί. Λιώνετε τις μπανάνες στο μπλέντερ και τις ρίχνετε στη σαντιγί μαζί με το ζαχαρούχο γάλα και τη βανίλια. Χτυπάτε λίγο ακόμη μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές
Μεταφέρετε το μείγμα σε δοχείο κατάλληλο για παγωτό. Καταψύχετε για 2 ώρες ή μέχρι να μισοπαγώσει. Βγάζετε το παγωτό από την κατάψυξη και το χτυπάτε με το μίξερ για 30’’. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία κατάψυξης και χτυπήματος με το μίξερ άλλες δύο φορές. Τέλος αφήνετε το παγωτό να παγώσει για άλλες 3 ώρες ή όσο χρειάζεται ο καταψύκτης σας μέχρι να σταθεροποιηθεί το παγωτό τελείως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου